Spor
KARATECİ ÇEKİN KARACABEY’İN GURURU OLDU
Karacabey Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi olan ve 12 Ocak 2013 doğumlu genç sporcu Hiranur Çekin, karate branşındaki üstün performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 5,5 yıldır karateyle ilgilenen ve disiplinli çalışmasıyla öne çıkan Hiranur, antrenörü Ali Çakır eşliğinde Bursa Adanaz Spor Kulübü adına mücadele ediyor. Henüz küçük yaşına rağmen önemli başarılar elde eden genç sporcu, katıldığı tüm müsabakalarda Karacabey’i başarıyla temsil ederek takdir topladı.
Hiranur, son olarak 1 Kasım’da Bursa genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası yarışmalarında büyük bir başarıya imza attı. Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda, 25 kulüp ve 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen turnuvada kendi kategorisinde Bursa 2.’si oldu. Bu başarı, onun gelecek yıllarda çok daha büyük derecelere imza atacağının güçlü sinyallerini verdi.

Yanı sıra 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası yarışmalarında da sahneye çıkan Hiranur Çekin, Nilüfer Spor Salonu’nda, 30 kulüp ve 560 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada kendi kategorisinde 3.’lük elde ederek adını kürsüye yazdırdı.
Şu anda kahverengi kuşak seviyesinde olan Hiranur, birçok müsabakada kendisinden daha üst seviyede olan siyah kuşaklı rakiplerle mücadele etmesine rağmen gösterdiği performansla büyük övgü topluyor. Yılbaşından sonra siyah kuşağa geçmeye hazırlanan genç sporcu, başarısını daha yukarılara taşımak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Önümüzdeki dönemde Hiranur’u yoğun bir yarışma programı bekliyor. Aralık ayı sonunda Karate Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2. Etap Yıldızlar Ligi turnuvasına hazırlanan genç sporcu, aynı zamanda 11-12 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Okul Sporları Grup Müsabakaları için de antrenmanlarına devam ediyor. Ayrıca belediyeler arasında planlanan Bursa İlçeler Arası Turnuva için de hazırlıklarını sürdüren Hiranur’un performansı, antrenörleri tarafından da “geleceğin şampiyonu” olarak değerlendiriliyor.
Henüz 12 yaşında olmasına rağmen önemli başarılar kazanan ve her maçta kendini geliştiren Hiranur Çekin, Karacabey’in adını karate sahnesinde duyurmaya devam ediyor. Spor camiasında “gelecek vadeden sporcu” olarak anılan Hiranur, disiplinli çalışması, mücadeleci ruhu ve elde ettiği derecelerle ilçenin gurur kaynaklarından biri haline geldi.
Spor
KARACABEY BELEDİYESPOR SAHASINDA PUAN KAYBI YAŞADI
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor, sahasında konuk ettiği İnegölspor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
Karacabey Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan ve temposu yüksek geçen karşılaşmada iki ekip de kontrollü bir oyun anlayışıyla sahada yer aldı. İlk yarıda karşılıklı ataklar yaşanmasına rağmen savunmaların dikkatli oyunu gol izni vermedi ve devre golsüz eşitlikle sona erdi.
Mücadelenin ikinci yarısında oyun sertliği artarken Karacabey Belediyespor, 74. dakikada önemli bir dezavantaj yaşadı. Berke Özgün, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve ev sahibi ekip sahada 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra baskısını artıran İnegölspor, aradığı golü 85. dakikada buldu. Ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Yasin Ozan topu ağlara göndererek konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.
Golden hemen sonra İnegölspor farkı artırma şansı yakaladı. 86. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Orhan Aktaş’a Karacabey Belediyespor kalecisi Deniz Aydın geçit vermedi. Başarılı kurtarışıyla takımını maçta tutan Deniz Aydın, skoru daha fazla açılmasını engelledi.
Kalan dakikalarda Karacabey Belediyespor, eksik olmasına rağmen beraberlik golü için yüklense de aradığı golü bulamadı ve mücadele İnegölspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonuçla puanını 37’ye yükselten İnegölspor, 5. sıraya çıkarak play-off hattına girmeyi başardı. 18 puanda kalan Karacabey Belediyespor ise haftayı 14. sırada tamamladı.
Spor
KARACABEY BELEDİYESPOR BU HAFTA GALATASARAY’I KONUK EDİYOR!
Karacabey’de voleybol heyecanı doruğa çıkıyor. TVF Erkekler 2. Lig 2. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Karacabey Belediyespor, bu Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Galatasaray’ı ağırlayacak. Kritik mücadelede gözler tribün desteği ve alınacak sonuçta olacak. Belediye Başkanı Fatih Karabatı, “Takımımızın en büyük gücü taraftarımızdır” diyerek tüm Karacabey’i tribünlere davet etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2. Lig 2. Grup’ta Play-Off hedefiyle mücadelesini sürdüren Karacabey Belediyespor, sezonun en kritik karşılaşmalarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Mavi-siyahlı ekip, bu Pazar günü sahasında Türk voleybolunun köklü kulüplerinden Galatasaray’ı ağırlayacak. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu mücadele, saat 15.30’da başlayacak. Karacabey’de voleybol heyecanını zirveye taşıması beklenen karşılaşma öncesinde hem takım hem de şehir adeta kenetlenmiş durumda.
Sezon boyunca sergilediği mücadeleci oyun ve istikrarlı performansıyla dikkat çeken Karacabey Belediyespor, geride kalan 20 haftada 13 galibiyet ve 7 mağlubiyet alarak 41 puanla grupta 5. sırada yer alıyor. Son maçında deplasmanda Gölcük Belediyespor’a 3-1 mağlup olmasına rağmen, özellikle son haftalarda yakaladığı çıkış ve oyun disipliniyle Play-Off iddiasını güçlü şekilde sürdürüyor. Karacabey ekibi, Galatasaray karşısında alacağı bir galibiyetle üst sıralar için önemli bir avantaj yakalamayı hedefliyor.
Ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ise bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, oynadıkları 20 karşılaşmada 17 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 51 puanla 2. sırada bulunuyor. Tecrübeli ve geniş kadrosuyla şampiyonluk yarışında iddialı olan Galatasaray karşısında Karacabey Belediyespor’u zorlu bir sınav bekliyor.
Karacabey Belediyespor’da Antrenör Mustafa Cengiz öncülüğündeki teknik ekip ve sporcular, bu kritik mücadele öncesi yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Hem fiziksel hem de mental olarak maça en iyi şekilde hazırlanan mavi-siyahlılar, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Başkan Karabatı’dan Karacabeylilere çağrı
Karşılaşma öncesinde Karacabey halkına ve voleybolseverlere çağrıda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, spora verdikleri desteğin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, “Karacabey Belediyespor’umuz sezon boyunca büyük bir özveri ve inançla mücadele ediyor. Play-Off yolunda her alınacak sonuç bizim için son derece değerli. Galatasaray gibi güçlü bir rakip karşısında takımımızın en büyük motivasyonu tribünlerden gelecek destek olacaktır. Tüm hemşehrilerimizi bu önemli mücadelede takımımızın yanında olmaya davet ediyorum.” dedi.
Öte yandan Karacabey’de voleybol tutkunlarının büyük ilgi göstermesi beklenen bu karşılaşmada tribünlerin tamamen dolması ve takımın Play-Off yolunda bir kez daha kenetlenmesi hedefleniyor. Kritik mücadelede alınacak bir galibiyet, Karacabey Belediyespor’un sezon hedefleri açısından önemli bir dönüm noktası olabilir.
Spor
KARACABEY BELEDİYESPOR, İNEGÖLSPOR KARŞISINDA 3 PUAN ARIYOR
TFF 2. Lig’de mücadele eden Karacabey Belediyespor, ligin kritik haftalarından birinde sahasında önemli bir sınava çıkıyor. Mavi-siyahlı temsilcimiz, 18 Ocak Pazar günü kendi evi olan M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda, ligde üst sıraları zorlayan Sultan Su İnegölspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kepezspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Karacabey Belediyespor’da tüm hesaplar bu maça çevrildi. Teknik heyet ve futbolcular, kaybedilen puanları telafi etmek ve ligde yeniden ivme yakalamak adına bu karşılaşmayı mutlak kazanılması gereken bir mücadele olarak görüyor. İç sahada oynanacak olması ve taraftar desteği, mavi-siyahlılar adına önemli bir avantaj olarak değerlendiriliyor.
Ligde şu ana kadar topladığı 18 puanla 14. sırada yer alan Karacabey Belediyespor, alt sıralardan uzaklaşmak ve daha güvenli bir konuma gelmek istiyor. Rakip Sultan Su İnegölspor ise 34 puanla 6. sırada bulunuyor. Play-off hattının hemen altında yer alan konuk ekip, en yakın play-off rakibiyle arasında yalnızca 1 puan fark olması nedeniyle Karacabey deplasmanına büyük bir ciddiyetle hazırlanıyor.
Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşmanın, tribünlerde yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Karacabey Belediyespor yönetimi, futbolculara moral vermek ve takıma destek olmak amacıyla tüm Karacabey halkını stada davet etti. Mavi-siyahlılar, bu zorlu mücadeleden üç puanla ayrılarak hem puan tablosunda avantaj elde etmeyi hem de camiaya moral vermeyi hedefliyor.
-
Bursa Bölge6 yıl agoKaracabey’de cinayet: 1 ölü
-
Genel1 yıl agoKARACABEY BELEDİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ
-
Bursa Bölge6 yıl agoRABBİMİZ BİZDEN NELER İSTİYOR
-
Ekonomi6 yıl agoSütaş’tan “Tereyağı” açıklaması
-
Güncel2 yıl agoİYİ VE KÖTÜ AHLAK
-
Bursa Bölge1 yıl agoKARACABEY AK PARTİ BURSA’DA YER BULAMADI
-
Güncel6 yıl agoARAPÇA’DA “VAV” HARFİ
-
Genel2 yıl agoKARACABEYLİ DUAYEN SANATÇI SEVENLERİNİ ÜZDÜ




Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login