Connect with us

Spor

KARACA’NIN UZATMA KABUSU

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Karacabey Belediyespor, normal süresini 1-0 önde kapattığı maçın uzatma dakikalarında yediği 2 golle deplasmanda Serik Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

23’üncü hafta mücadelesinde deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk olan Karacabey Belediyespor, 90’ıncı dakikaya 1-0 önde girdiği karşılaşmada sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 55’inci dakikada Abdullah Balıkçı’nın golüyle öne geçen temsilcimiz, mücadelenin duraklama dakikalarında rakibinin ataklarına engel olamadı. Serik Belediyespor, duraklama dakikalarında Gökhan Karadeniz ve Erhan Çelenk’in golleriyle 3 puana ulaşırken, liderliği de geçen hafta devrettiği 68 Aksarayspor’dan geri aldı. Serik Belediyespor aldığı bu galibiyetle, 53 puanla zirvenin yeni sahibi oldu. Temsilcimiz Karacabey Belediyespor ise 33 puanla 9’ncu sıraya geriledi.

Continue Reading
Click to comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Spor

MİLLİ MAÇTA BURSA TEK YÜREK OLDU

Binlerce Bursalı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Ulu Cami önündeki Orhangazi Meydanı ve Gemlik İskele Meydanı’nda kurulan dev ekranda, A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası’ndaki Avustralya karşılaşmasını omuz omuza izledi.

Karşılaşma öncesinde Orhangazi Meydanı Türk bayraklarıyla donatılırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi sabah namazı çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Çorbaları Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba dağıtırken, vatandaşlara Türk bayrakları ve atkılar da hediye edildi.

Milli maç heyecanını Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım ve binlerce vatandaş birlikte takip etti. Omuz omuza izlenen karşılaşmada meydanda birlik ve beraberlik görüntüleri yaşandı.
Öte yandan karşılaşma öncesinde, “A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası Finalleri” temalı beste yarışmasında Türkiye birincisi olan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri sahne aldı. Ödüllü bestelerini seslendiren öğretmen ve öğrenciler, performanslarıyla büyük beğeni toplarken, meydanda renkli görüntüler oluştu.

Milli heyecanın doruğa çıktığı organizasyon, vatandaşların yoğun katılımıyla unutulmaz anlara sahne oldu.

Continue Reading

Spor

YÖRSAN FORMA GÖĞÜS SPONSORU OLDU

Bursaspor, yeni sezon öncesinde kulübün geleceğine katkı sağlayacak önemli bir sponsorluk anlaşmasını daha kamuoyuna duyurdu. Matlı Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Yörsan ile forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalanırken, anlaşmanın yıllık bedelinin 70 milyon TL olduğu açıklandı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile Matlı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı katıldı. Törende yapılan açıklamalarda, Bursaspor’un son yıllarda ortaya koyduğu yeniden yapılanma süreci ve Bursa iş dünyasının kulübe verdiği destek ön plana çıktı.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, kulübün son iki yılda önemli bir toparlanma sürecine girdiğini belirterek, bu süreçte kulübün yanında yer alan kişi ve kuruluşların büyük katkı sunduğunu söyledi. Bursaspor’un yalnızca bir spor kulübü olmadığını, şehrin en önemli ortak değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Çelik, Matlı Şirketler Grubu’nun bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Şehirde oluşan birlik ve beraberlik atmosferinin Bursaspor’un yeniden yükselişinde önemli bir rol oynadığını ifade eden Çelik, Bursa’nın ortak hedefler doğrultusunda kenetlenerek güçlü bir başarı hikâyesi yazdığını dile getirdi. Yapılan sponsorluk anlaşmasının hem kulübe hem de sponsora önemli katkılar sağlayacağını belirten Çelik, iş birliğinin uzun yıllar sürmesini temenni etti.

Matlı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ise Bursa’nın üretim gücü, dayanışma kültürü ve ortak değerlerine sahip çıkan yapısıyla Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu söyledi. Yörsan markasının yeniden yükseliş sürecinde Bursa’nın kendileri için özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Matlı, Bursaspor ile gerçekleştirilen iş birliğinin sadece bir sponsorluk anlaşması olarak değerlendirilmemesi gerektiğini kaydetti.

Bursaspor’un kentin ortak değeri olduğuna dikkat çeken Matlı, bu birlikteliğin Bursa’ya olan bağlılıklarının ve şehrin geleceğine duydukları güvenin bir göstergesi olduğunu belirtti. Kulübün başarılarının artarak devam etmesini dilediklerini ifade eden Matlı, Bursaspor’un hedeflerine ulaşma yolunda yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

İmzalanan anlaşma kapsamında Yörsan markası, 2026-2027 sezonunda Bursaspor formasının göğüs bölümünde yer alacak. Yeşil-beyazlı kulüp, son dönemde gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmalarıyla mali yapısını güçlendirmeyi sürdürürken, yeni sezona da güçlü bir destekle hazırlanıyor.

Continue Reading

Spor

BİBA: BURSASPOR’A DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sporun gelişmesi ve gençlerin profesyonel düzeyde spor yapabilmesi amacıyla yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bursaspor Özlüce Tesisleri’ne biri 80×60, ikisi 60×40 metre ölçülerinde olmak üzere toplam 3 adet suni çim futbol sahası kazandırılıyor. Projeyle birlikte tesiste BURFAŞ B Kafe de hizmete alınacak. Böylece çocuklar ve ailelerin sporla iç içe vakit geçirebilecekleri sosyal bir yaşam alanının oluşturulması hedefleniyor.

4 Temmuz’da açılışı gerçekleştirilecek olan tesiste çalışmalar hızla devam ederken, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba ve Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik son durumu yerinde inceledi.

“Bursaspor bizim için sadece bir spor kulübü değildir”

Bursaspor’a verilen desteklerin katlanarak devam edeceğini ifade eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, “Bursaspor bizim için sadece bir spor kulübü değildir. Spor kulübünden ötedir. Bursa’yı birleştiren, bir çatı altında hepimizi birleştiren önemli bir değerdir. Bursaspor’un buradaki şartlarının iyileştirilmesi anlamında yaptığımız bu desteği, üzerine katlayarak devam ettireceğiz. İnşallah Bursa’mızın artık bir spor şehri olması mottosuyla ilerleyeceğiz. Şu an yaklaşık 1500 kişilik Spor Okulu ile bunun startını vermiş olduk. İnşallah Enes Başkan liderliğinde Bursaspor’un daha başarılı olması konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak desteğimizi sonuna kadar vermeye devam edeceğiz.” dedi.

“Bursa’mıza çok yakışacak”

4 Temmuz’da futbol okullarının ve BURFAŞ B kafenin açılışının yapacağını hatırlatan Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ise “Şahin Başkanım göreve geldiği gibi gerekli talimatları verdi. Verdiği talimatlardan sonra bu sahaların hızlı bir şekilde sezona yetiştirilmesi sağlandı. İnşallah 4 Temmuz’da sıfır sahalarımız ve BURFAŞ B Kafemiz, Bursa’mıza ve buradaki çocuklarımıza çok yakışacak” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli yatırımın, hem Bursaspor altyapısına katkı sağlaması hem de şehirde spor kültürünün yaygınlaşmasına destek olması hedefleniyor.

Continue Reading

Trending