Connect with us

Yerel

İŞ DÜNYASINDA SEÇİM HAFTASI

BTSO’da Özer Matlı, Ticaret Borsası’nda Murad Bertan, KTSO’da Gökhan Tüydeş,

Karacabey iş dünyası, 1 ve 2 Ekim tarihlerinde peş peşe gerçekleştirilecek üç önemli oda ve borsa seçiminin heyecanını yaşayacak. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile başlayacak seçim maratonu, Karacabey Ticaret Borsası ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) seçimleriyle devam edecek. Üç ayrı kurumda kurulacak sandıklar, önümüzdeki dönemde iş dünyasının yönetim kadrolarını belirleyecek.

Seçim takviminde ilk olarak 1 Ekim Perşembe günü BTSO üyeleri sandık başına gidecek. Bursa Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek seçimde mevcut BTSO Başkanı İbrahim Burkay ile Karacabeyli iş insanı Özer Matlı başkanlık için yarışacak.

Karacabey’den BTSO başkanlığına aday

BTSO seçimini Karacabey açısından önemli hale getiren başlıkların başında Özer Matlı’nın başkanlık adaylığı geliyor. Tarım ve gıda sektöründeki faaliyetleriyle Bursa iş dünyasında önemli bir yere sahip olan Matlı’nın BTSO başkanlığı için yarışması, seçimin Karacabey ayağındaki ilgiyi de artırdı.

Bursa’nın ticaret ve sanayi hayatında en önemli temsil noktalarından biri olan BTSO’da ortaya çıkacak seçim sonucu, kentteki iş dünyasının önümüzdeki dönem yol haritası açısından yakından takip edilecek. BTSO’nun Bursa ekonomisindeki ağırlığı nedeniyle seçim yalnızca oda yönetiminin belirlenmesi açısından değil, sanayi, ticaret, ihracat, yatırım ve üretim gündeminin nasıl şekilleneceği açısından da önem taşıyor.

Karacabey’in özellikle tarım, gıda, sanayi ve lojistik alanlarında Bursa ekonomisindeki ağırlığı dikkate alındığında, ilçeden bir iş insanının BTSO başkanlığına aday olması da seçimin Karacabey açısından öne çıkan başlıklarından biri olarak dikkat çekiyor.

Aynı gün gözler Borsa’ya çevrilecek

BTSO seçimlerinin ardından aynı gün bu kez Karacabey Ticaret Borsası’nda meclis seçimi için sandık kurulacak. Karacabey Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek seçimde mevcut tabloya göre Murad Bertan tek aday olarak öne çıkıyor.

Tarım ve hayvancılığın ilçenin ekonomik yapısındaki ağırlığı nedeniyle Ticaret Borsası seçimi de Karacabey açısından ayrı bir önem taşıyor. Üretici ile tüccar arasındaki ticari süreçlerin yanı sıra tarımsal ürünlerin alım-satımı, piyasa koşulları ve sektörün karşı karşıya bulunduğu sorunlar Borsa’nın önümüzdeki dönem gündeminin başlıca konuları arasında yer alacak.

Tek adaylı gerçekleşmesi beklenen seçimde üyelerin kullanacağı oylarla Ticaret Borsası’nın yeni dönem meclisi şekillenecek.

Ertesi gün sandıklar bu kez KTSO için kurulacak

Seçim maratonunun ikinci gününde ise gözler bu kez Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecek organ seçimleri için kurulan sandıklara dönecek. KTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek seçimde Gökhan Tüydeş’in adaylığı öne çıkıyor.

Karacabey’de ticaret ve sanayi sektörünün temsil edildiği KTSO’da yapılacak seçimlerle birlikte odanın yeni dönem meclisi şekillenecek. İlçenin büyüyen ekonomik yapısı, sanayi yatırımları, tarıma dayalı üretim, işletmelerin finansman ve istihdam sorunları ile yeni yatırımların ilçeye kazandırılması gibi başlıklar, yeni dönemin önemli gündem maddeleri arasında yer alacak.

KTSO seçiminde belirlenecek meclis, yalnızca oda içerisindeki idari yapıyı değil, Karacabey’de faaliyet gösteren işletmelerin önümüzdeki dönemde hangi başlıklarda temsil edileceğini de ortaya koyacak.

Özellikle ilçenin sanayi ve ticaret kapasitesinin artırılması, yatırımcıların desteklenmesi, mevcut işletmelerin taleplerinin ilgili kurumlara aktarılması ve Karacabey’in ekonomik potansiyelinin daha güçlü şekilde tanıtılması, yeni yönetimin önündeki temel konular arasında bulunuyor.

İki günde üç seçim

Karacabey açısından 1 ve 2 Ekim tarihleri, iş dünyası bakımından yoğun bir seçim trafiğine sahne olacak.

1 Ekim Perşembe günü ilk olarak Bursa Fuar Merkezi’nde BTSO seçimi gerçekleştirilecek. İbrahim Burkay ile Karacabeyli iş insanı Özer Matlı’nın başkanlık yarışına sahne olacak seçimde Bursa iş dünyasının yeni dönem meclis ve yönetimi belirlenecek. Aynı gün Karacabey Ticaret Borsası Hizmet Binası’nda KTB seçimi yapılacak ve Murad Bertan’ın adaylığıyla şekillenen süreç sandığa taşınacak.

2 Ekim Cuma günü ise bu kez Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda üyeler oy kullanacak. Mevcut tabloya göre Gökhan Tüydeş’in tek aday olarak gireceği seçimle KTSO’nun yeni dönem meclisi belirlenecek.

Böylece iki gün içerisinde gerçekleştirilecek üç seçimle hem Bursa iş dünyasının çatı kuruluşlarından BTSO’da hem de Karacabey’in ticaret, sanayi ve tarım ekonomisinin temsil noktasında yeni dönem şekillenmiş olacak. Özellikle BTSO başkanlık yarışında Karacabeyli bir ismin yer alması, Ticaret Borsası’nda tek adaylı seçim süreci ve KTSO’da yeni dönem meclisinin belirlenmesi ve ilçenin iş dünyası açısından haftanın öne çıkan başlıklarını oluşturacak.

Continue Reading
Click to comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yerel

KTSO’DA TÜYDEŞ’Lİ YENİ DÖNEM

aracabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri geçtiğimiz Cuma Günü gerçekleştirilen seçimlerle tamamlandı. Gökhan Tüydeş’in tek aday olarak girdiği seçimlerde 466 üye sandık başına giderek, 8 meslek komitesinden 21 meclis üyesini belirledi. Sandıkların açılmasının ardından konuşan Tüydeş, yeni dönemde 21 meclis üyesiyle birlikte Karacabey’in ekonomik kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönem için gerçekleştirilen meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri geçtiğimiz Cuma Günü tamamlandı. Karacabey İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde KTSO üyeleri, odanın yeni döneminde kendilerini temsil edecek isimleri belirlemek üzere sandık başına gitti.

Gökhan Tüydeş’in tek aday olarak girdiği seçimlerde 8 meslek komitesinde oy kullanılırken, seçim sonucunda KTSO Meclisi’nde görev yapacak 21 isim de belli oldu.

Saat 17.00’de sandıkların açılmasıyla birlikte seçim sonuçları netleşirken, toplam 466 üyenin oy kullanması dikkat çekti.

“Katılımın yüksek olması bizleri mutlu etti”

Seçim sonuçlarının ardından değerlendirmelerde bulunan Gökhan Tüydeş, tek adaylı bir seçim olmasına rağmen üyelerin sandığa gösterdiği ilginin kendileri açısından önemli olduğunu ifade etti.

Tüydeş, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün odamız açısından önemli bir günü geride bıraktık. Tek listeyle seçime girmemize rağmen üyelerimizin sandığa gelerek teveccüh göstermesi ve katılımın yüksek oranda olması bizleri gerçekten mutlu etti. Bu katılım, üyelerimizin odamıza ve yeni döneme olan ilgisini göstermesi açısından önemli” dedi.

Seçimin artık geride kaldığını belirten Tüydeş, bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

“Bizim için bugün itibarıyla seçim süreci geride kaldı. Bundan sonra önümüzde hizmet dönemi var. 21 meclis üyesi arkadaşımızla birlikte “el ele”, omuz omuza çalışacağız. Her bir arkadaşımızın farklı sektörlerde tecrübesi, birikimi ve Karacabey ekonomisine ilişkin düşünceleri var. Bu farklılıkları bir zenginlik olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Karacabey’in her alanda kalkınması için mücadele edeceğiz”

Yeni dönemde KTSO’nun sadece oda üyelerinin değil, Karacabey’in ekonomik gelişiminin de önemli bir parçası olması gerektiğini dile getiren Tüydeş, ilçenin ticaret ve sanayi potansiyelinin daha ileri taşınması için çalışacaklarını söyledi.

Tüydeş, “Bundan böyle 21 meclis üyesi arkadaşlarımızla “el ele” vererek Karacabey’in her alanda kalkınması için mücadele vereceğiz. Ticaret erbabımızın, sanayicimizin, üreticimizin ve iş dünyamızın önünü açacak çalışmalar yapmak istiyoruz. Karacabey’in ekonomik anlamda daha güçlü bir noktaya gelmesi hepimizin ortak hedefi olmalı” şeklinde konuştu.

Yeni dönemde oda üyeleriyle daha yakın iletişim içerisinde olacaklarını da belirten Tüydeş, üyelerden gelecek talep ve önerilerin çalışmaların önemli bir bölümünü oluşturacağını kaydetti.

“Biz bu görevi tek başımıza yapmayacağız. Meclisimizle, komitelerimizle ve üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz. Sahada üyelerimizin ne yaşadığını, hangi sorunlarla karşılaştığını bilmemiz gerekiyor. Bunun için iletişimimizi güçlü tutacağız. Üyelerimizin görüşlerini dinleyerek, çözüm üretmeye ve Karacabey’in önünü açacak projeler geliştirmeye gayret edeceğiz” dedi.

Başkan önümüzdeki hafta belli olacak

Cuma Günü gerçekleştirilen meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleriyle KTSO’nun 8 meslek komitesinden 21 meclis üyesi belirlenmiş oldu. Odanın yeni Yönetim Kurulu Başkanı ise bu hafta gerçekleştirilecek meclis toplantısında yapılacak seçimle belli olacak.

Tüydeş, önümüzdeki süreçte meclis üyeleriyle birlikte uyum içerisinde çalışmanın önemine dikkat çekerek, “Bu hafta yapılacak meclis toplantısıyla birlikte yönetim noktasındaki süreç de tamamlanacak. Ancak bizim açımızdan asıl önemli olan görev dağılımından ziyade Karacabey için ortaya koyacağımız çalışmalar. Hep birlikte ilçemizin ticaretini, sanayisini ve ekonomisini daha ileri taşımak için çalışacağız” diye konuştu.

8 komiteden 21 meclis üyesi

KTSO’nun yeni döneminde görev yapacak 21 meclis üyesinin yer aldığı meslek komiteleri şöyle:

1. Meslek Komitesi

  • Tarfaş Tarımsal Faaliyetler Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. / Karacabey Damızlık Süt Sığırcılığı Çiftliği 2. Şubesi (Şirket Yetkilisi Uğur Yılmaz)
  • Gün İnşaat Müteahhitliği, Orman Ürünleri, Hayvancılık, Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Ömer Gün)
  • Karabatı İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Endüstriyel Ürünler Komisyonculuğu Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Fersan Atış)

2. Meslek Komitesi

  • Aylift Mühendislik Asansör Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Onuray Halis)
  • Sözeri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket yetkilisi Ümit Sözeri)
  • Orse Elektrik Mühendislik Danışmanlık Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş. (Şirket Yetkilisi Oray Üsküdar)

3. Meslek Komitesi

  • İmamoğlu Zirai Ürün ve Motorlu Araçlar Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Özgür Kuzu)
  • Uğur Koçak Otomotiv Petrol ve Nakliye Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Furkan Koçak)
  • Yavuz Tur Turizm ve Personel Taşımacılığı Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Gökhan Yavuz)

4. Meslek Komitesi

  • Dramali Un ve Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket Yetkilisi Gökhan Tüydeş)
  • Hakan Küçük / Ekmek Sepeti

5. Meslek Komitesi

  • Özler Makine, Plastik, Tarım Aletleri, Yedek Parça, Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Sercan Özkömürcü)
  • Murat Üstündağ / Karkum Madencilik
  • Şaban Önen / YÖREM Gazete ve Matbaa İşletmeciliği

6. Meslek Komitesi

  • Güney Mayacılık ve Pastacılık Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Fuat Güney)
  • ÜPA Gıda ve Meşrubat Pazarlama Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Oğuzhan Ünen)

7. Meslek Komitesi

  • Adnan Sinemce / Seval Manifatura
  • Leventoğlu İletişim Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Ömer Leventoğlu)

8. Meslek Komitesi

  • Takii Turkey Tohum Sanayi Ticaret A.Ş. Bursa Şubesi (Şirket Yetkilisi Saadettin Tezyener)
  • Coşkun Örs Yemek, Gıda, Hayvancılık, Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Sezer Örs)
  • Kardost Gıda Depoculuk Paketleme Ambalaj ve Nakliyecilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Görkem Önen)

KTSO’da geçtiğimiz Cuma Günü tamamlanan organ seçimlerinin ardından gözler bu hafta yapılacak meclis toplantısına çevrildi. 21 meclis üyesinin gerçekleştireceği seçimle birlikte odanın yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kadrosu da netlik kazanacak.

Continue Reading

Yerel

SUSURLUK ŞEKER FABRİKASI’NDA 72. KAMPANYA HEYECANI

Susurluk Şeker Fabrikası’nda 2026/2027 kampanya dönemi düzenlenen törenle başladı. Fabrikanın 72. kampanya döneminin açılışında konuşan Fabrika Müdürü Yavuz Karaduman, şeker pancarının yalnızca şeker üretimi açısından değil; çiftçiden işçiye, nakliyeciden besiciye kadar geniş bir kesim için önemli bir ekonomik değer taşıdığına dikkat çekerek, yeni kampanya döneminin üreticilere ve çalışanlara hayırlı olmasını diledi. Kampanyanın ilk pancarını fabrikaya getiren Karacabeyli çiftçi Esat Elmas da ödüllendirildi.

Susurluk Şeker Fabrikası’nda yeni kampanya dönemi heyecanı yaşandı. 2026/2027 kampanya döneminin açılışında protokol üyeleri, üreticiler ve fabrika çalışanları bir araya gelirken, tarladan sofraya uzanan üretim zincirinin önemli merkezlerinden biri olan fabrikada yeni dönem resmen başladı.

Susurluk Şeker Fabrikası’nın 72. kampanya döneminin açılışında konuşan Karaduman, şeker sanayisinin Türkiye’de köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, fabrikanın yalnızca şeker üretimi yapılan bir sanayi kuruluşu olmadığını vurguladı.

Karaduman, Susurluk Şeker Fabrikası’nın aynı zamanda kırsal kalkınmanın, emeğin ve dayanışmanın önemli merkezlerinden biri olduğunu ifade ederek, şeker pancarının üretim zincirindeki çok yönlü ekonomik değerine dikkat çekti.

“Pancar geniş bir kesimin geçim kaynağı”

Şeker pancarının tarladan fabrikaya uzanan süreçte birçok farklı kesimin geçim kaynağı olduğunu belirten Karaduman “Şeker pancarı tarlada çiftçimizin geçimi, fabrikada işçimizin ekmeği, yolda nakliyecilerimizin kazancı, ahırda besicimizin yemidir” ifadelerini kullandı.

Tarladan sofraya kadar uzanan süreçte çiftçi, işçi, nakliyeci ve besicilerin aynı üretim zincirinin parçası olduğunu dile getiren Karaduman, “Bizler tarladan sofraya 365 gün durmadan çalışan, üreten büyük bir aileyiz” dedi.

İlk pancarı getiren Karacabeyli çiftçi ödüllendirildi

Kampanya açılışında üreticiler de unutulmadı. Susurluk Şeker Fabrikası’na 2026/2027 kampanya döneminin ilk pancarını getiren Karacabeyli çiftçi Esat Elmas, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Açılış törenine S.S. Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu da katıldı. Bölge pancar üreticileri açısından önemli bir isim olan Karahasanoğlu, kampanyanın ilk pancarını fabrikaya getiren Karacabeyli çiftçi Esat Elmas’a hediyesini takdim etti. Böylece yeni kampanya döneminin ilk üreticisi Karacabey’den çıkarken, Elmas’ın ödüllendirilmesi törende dikkat çeken anlardan biri oldu.

Karahasanoğlu: “Üreticimizin emeği çok kıymetli”

Törende konuşan S.S. Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu ise yeni kampanya döneminin başta pancar üreticileri olmak üzere tüm bölgeye hayırlı olmasını diledi. Şeker pancarı üretiminin sürdürülebilirliği açısından üreticinin emeğinin ve alın terinin büyük önem taşıdığını belirten Karahasanoğlu, çiftçilerin karşılaştığı zorluklara rağmen üretmeye devam ettiğini ifade etti.

Yeni kampanya döneminde üreticilerin emeklerinin karşılığını almasını temenni eden Karahasanoğlu, Susurluk Şeker Fabrikası’nın bölge tarımı ve ekonomisi açısından önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Karahasanoğlu, “İnşallah bu kampanya dönemi üreticimiz, çalışanımız, nakliyecimiz ve bölgemiz açısından bereketli ve kazançlı geçer. Toprağını işleyerek üretime katkı sağlayan tüm çiftçilerimize teşekkür ediyor, kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“En büyük pay fedakâr çiftçilerimizin”

Fabrikanın üretim sürecinde çiftçilerin emeğinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Karaduman, gece gündüz demeden toprağı işleyen üreticilere teşekkür etti.

Konuşmasında üreticilerin alın terine vurgu yapan Karaduman, “Bu fabrikanın çalışmasında en büyük pay şüphesiz gece gündüz demeden toprağı işleyen, nasırlı elleriyle üretime can veren fedakâr çiftçilerimizdir” dedi.

Üreticilerin emeğinin bölge ve ülke ekonomisi açısından önem taşıdığını belirten Karaduman, alın teriyle toprağa hayat veren tüm üreticilere şükranlarını sundu.

Yeni kampanya dönemi başladı

Türkiye’nin şeker üretiminde önemli kuruluşlarından biri olan TÜRKŞEKER, ülke genelindeki fabrikalarıyla pancar üreticileriyle birlikte yeni kampanya dönemini sürdürüyor. Susurluk Şeker Fabrikası da 72. kampanya dönemiyle birlikte bölgedeki üreticilerden alınan şeker pancarını işleyerek şeker üretim sürecine devam edecek.

2026/2027 kampanya döneminin açılışında üreticilere ve çalışanlara başarı dileklerini ileten Karaduman, yeni dönemin kazasız ve belasız geçmesi temennisinde bulundu.

Karaduman, konuşmasının sonunda tüm üreticiler ve çalışanlar için “bolluk ve bereket dolu bir kampanya dönemi” dileğinde bulunarak, 72. kampanya döneminin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Continue Reading

Yerel

BERTAN GÜVEN TAZELEDİ: “İŞİMİZ KARACABEY, GÜCÜMÜZ ÜYELERİMİZ”

Karacabey Ticaret Borsası hizmet binasında 1 Ekim 2026 Perşembe günü yapılan organ seçimi tamamlandı. Karacabey İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçime, Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan tek aday olarak girdi.

Bertan’ın önceki dönemde yürüttüğü çalışmalar ve Borsa yönetiminde ortaya koyduğu hizmetlerin ardından yeniden aday olarak, üyelerin desteğiyle bir kez daha kazandı. Böylece seçim tek liste üzerinden gerçekleştirilirken, Bertan yeni dönemde de görevi sürdürmek üzere güven tazeledi.

 Seçimin ardından Borsa’da yeni dönemin çalışma programı ve yönetim yapılanmasına ilişkin süreç de başlamış oldu.

Seçimin tamamlanmasının ardından açıklamada bulunan Murad Bertan: “Üyelerimize, bizleri yeniden bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Borsamızın gelişimi ve üyelerimizin beklentileri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ekibimizle İŞİMİZ KARACABEY GÜCÜMÜZ ÜYELERİMİZ diyerek çıktığımız yolda bu dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde, aynı çalışma azmiyle yolumuza devam edeceğiz.

Yıllardır yaptığımız hizmetlere yenilerini ekleyerek güzel memleketimizin tarım, gıda, hayvancılık sektörleri başta olmak üzere gelişimi için projelerimizi hayata geçireceğiz. Yeni dönemin üyelerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karacabey Ticaret Borsası’nın yeni döneminde görev yapacak 14 meclis üyesi de belirlendi. Yeni dönemde mecliste görev alacak üyeler şöyle: Adafarm Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Şirket Yetkilisi Aytaç Şahin), Ayfa Tarım Ürünleri, Zirai ve Ev Haşere İlaçları, Tohumculuk, Gübre, Tarım Aletleri, Yedek Parça Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi (Şirket Yetkilisi Kerem Ekşioğlu), Bertan Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Murad Bertan), Dinçerler Zir. Ür. Odun Köm. ve Oto. San. ve Tic. Ltd. Şti. (Şirket Yetkilisi Abdullah Dinçer), Kaçar Tarımsal Üretim Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Şirket Yetkilisi Fatih Kaçar), Karaca Zirai Ürünler Gıda Ve Tarım San. ve Tic. Ltd. Şti. (Şirket Yetkisi Bülent Kavaz), Mestanlar İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Şirket Yetkilisi Nezihi Mestan), S.S. Harmanlı Köyü Tar. Kalk. Koop. (KOOP. Yetkilisi İsmail Kaya), Eken Tarım ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi (Şirket Yetkilisi Emre Dinçer), Ali İhsan Aydın, Fatih Burhan, Mutlu Demir, Recep Sakin, Tuncay Karagöz. Seçimin tamamlanmasının ardından Borsa’nın yeni dönem organları belirlenerek yönetim yapılanması gerçekleşecek.

 Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte Karacabey Ticaret Borsası’nın yeni dönem çalışmaları da başlamış olacak.

Continue Reading

Trending