Connect with us

Bursa Bölge

BGC’DEN BURSA EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKCE’YE ZİYARET

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa’ya yeni atanan Emniyet Müdürü Kadir Gökce’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bursa Gazeteciler Cemiyeti’ne ve Bursa basınına ilişkin bilgi veren BGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Bursa’nın köklü basın kuruluşlarına sahip olduğunu, buna paralel olarak en güçlü yerel medyanın Bursa’da görev yaptığını söyledi.

Doğru, hızlı ve tarafsız habercilikte bilgiye zamanında ulaşmanın önem taşıdığını ifade eden BGC Başkanı Kolaylı, hem polisin, hem de gazetecilerin kamu adına görev yaptıklarını belirterek, “Öncelikle BGC yönetim kurulu olarak Bursa’daki yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Halkın haber alma özgürlüğü adına görev yapan basın mensubu arkadaşlarımız kaynağından doğru bilgi aldığında, kamuoyu doğru bilgilendiriliyor. Bu anlamda emniyet müdürlüğümüz ile basınımız arasında yıllardır süregelen doğru bilgiyi kaynağından alma anlamında işbirliği var. Bilgi akışının sağlıklı işleyişi açısından haberciler olarak bu iletişimin devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Kadir Gökce’yi, BGC merkezi, Bursa Basın Müzesi, BGC Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi ve etkinlik salonlarının yer aldığı Basın Kültür Sarayı’na da davet eden BGC Başkanı Nuri Kolaylı, “Toplum yararına her konuda destekçiniz olacağız” dedi.

Ziyarette konuşan Bursa Emniyet Müdürü Kadir Gökce de, Polis Akademisi’nden 1992 yılında mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesiyle Konya’da göreve başladığını, o günden bu yana da basın mensuplarıyla kamu adına iletişim içinde olduğunu ifade etti. Son olarak 2023 yılında atandığı Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürürken de basın çalışanlarıyla iletişimi en üst seviyede sağlama gayreti içinde olduğunu söyleyen Bursa Emniyet Müdürü Kadir Gökce, “Bursa’yı tanıma sürecini hızla tamamladım diyebilirim. Asayiş açısında nüfusa oranla oldukça iyi durumdayız. Hedefimiz başta uyuşturucu olmak üzere suça karşı gerekli mücadeleyi sürdürerek, hukuk ve Anayasa çerçevesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini en üst seviyede sağlamak olacak. Bu süreçte sizlerle de kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi anlamında işbirliği içinde olmaya özen göstereceğiz” dedi.

Ziyarete Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Işıkkent, İbrahim Öge, Barış Yankı İçöz, Hasiye Yiğitbay, Ahmet Akhan, Necat Kırbulut, Enhar Güneş, Musa Öztürk, Hurşit Topal ile Genel Sekreter Sinan Tunç katıldı.

Continue Reading
Click to comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Bursa Bölge

MATLI: “GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN TEMELİ, ÜRETEN VE CESUR GENÇLİKTİR”

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Samsun’da tutuşturulan istiklal meşalesinin bugün genç girişimcilerin vizyonuyla dünyayı aydınlattığını belirten Başkan Matlı, güçlü Türkiye hedefine ancak yenilikçi ve cesur bir gençlikle ulaşılabileceğini ifade etti. Başkan Özer Matlı, mesajında şu değerlendirmelerde bulundu:

“19 Mayıs, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığı en önemli adımlardan biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, bugün de gençlerimizin azmi ve vizyonuyla yolumuzu aydınlatmaktadır.

Günümüzde ülkelerin gücü; üreten, araştıran ve teknolojiye yön veren gençlerle ölçülmektedir. Yapay zekadan tarıma, sanayiden girişimciliğe kadar her alanda yenilikçi fikirler geliştiren gençlerimiz, Türkiye’nin geleceğinin en büyük güvencesidir.

Bursa Ticaret Borsası olarak gençlerimizi yalnızca geleceğin değil, bugünün de önemli bir parçası olarak görüyoruz. Onların enerjisini ve fikirlerini iş dünyasının tecrübesiyle buluşturacak her projeyi desteklemeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, bağımsızlık mücadelemizin öncüsü Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını derin bir şükran ve rahmetle anıyor; ülkemizin aydınlık yarınları olan tüm gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

Continue Reading

Bursa Bölge

BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’DEN 19 MAYIS MESAJI

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erdem mesajında; 19 Mayıs 1919, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin ilk adımı, özgürlüğe uzanan yolun başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı kurtuluş meşalesi, bugün hâlâ aynı inanç ve kararlılıkla yolumuzu aydınlatmaktadır.

Cumhuriyetimizin teminatı olan gençlerimizin; milli değerlerine bağlı, çağın gerekliliklerine ayak uyduran, üreten ve geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, aziz milletimizin ve kıymetli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.’’ dedi.

Continue Reading

Bursa Bölge

TATLITOP 34 YAŞINDA

Mustafakemalpaşa’nın geleneksel hale gelen spor organizasyonlarından biri olan 34. Geleneksel Tatlıtop Basketbol Şenliği için geri sayım başladı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, şenliğin ana sponsoru Saraçoğlu Ticaret LTD. ŞTİ. sahibi Hakkı Saraçoğlu ile bir araya gelerek organizasyon hazırlıklarını değerlendirdi.

26 Haziran’da başlayacak olan şenlik, 11 Temmuz’a kadar basketbol heyecanına ev sahipliği yapacak. İlçede uzun yıllardır düzenlenen organizasyonun bu yıl da yoğun katılım ve büyük coşku içerisinde gerçekleşmesi hedefleniyor.

Gerçekleşen toplantıda organizasyon süreci, turnuva detayları ve gençlerin spora teşvik edilmesine yönelik çalışmalar ele alınırken, Belediye Başkanı Şükrü Erdem sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Erdem, şenliğe katkı sağlayan ana sponsor Saraçoğlu Ticaret LTD. ŞTİ.’ne teşekkür ederek, Tatlıtop Basketbol Şenliği’nin Mustafakemalpaşa’nın spor kültürüne önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

34 yıldır geleneksel olarak sürdürülen Tatlıtop Basketbol Şenliği’nin bu yıl da birbirinden çekişmeli karşılaşmalara ve renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Continue Reading

Trending