Connect with us

Güncel

Nestlé çalışanlarından anlamlı davranış!

Nestlé Türkiye’nin gönüllü çalışanlarından oluşan Nestlé Cares Kulübü, görme engelli çocuklar için kitaplara ses oldu. Çalışanlar 2012’den beri, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Nestlé Türkiye işbirliğinde yürütülen Sağlıklı Adımlar Projesi kapsamında hazırlanan 10 adet Adımcan öyküsünü okudu. 9 – 15 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında seslendirilen öyküler, video haline getirilerek tüm çocukların faydalanması adına 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde proje web sitesine yüklendi.

Dünyanın lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé, ilhamını yaşamın kendisinden alan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Şirketin gönüllü çalışanlarından oluşan Nestlé Cares Kulübü, Sağlıklı Adımlar Projesi kapsamında, uzman akademisyenlerin güncel müfredata uygun olarak hazırladığı 10 adet Adımcan öyküsünü seslendirdi. Adımcan öyküleri çocukların dengeli beslenme, kişisel hijyen, besin sağlığı ve fiziksel aktivite konularındaki bilinç düzeyini artırmayı ve bu konularda iyi alışkanlıklara sahip olmalarını amaçlıyor.

Nestlé-çalışanlarından-anlamlı-davranış-4

Nestlé Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Zeynep Sungu, Nestlé Cares Kulübü’nün çalışmalarının kendilerine büyük moral ve umut verdiğini söyleyerek, “Nestlé olarak bu topraklarda 114 yıla ulaşan yolculuğumuzun en değerli yol arkadaşı, her zaman dayanışma ve birliktelik oldu. Ortak Değer Yaratma anlayışımız doğrultusunda bireyler ve aileler için fayda yaratmak, iş hedeflerimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bu özümseme, çalışanlarımız başta olmak üzere bizlere sosyal konular karşısında eyleme geçme gücü veriyor. Gönüllü çalışanlarımızın öncülüğünde, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında, Sağlıklı Adımlar projemizin sevilen maskotu Adımcan’ın öykülerini seslendirerek, tüm çocukların kullanımına açmış bulunuyoruz. İyiliğe ve dayanışmaya zaman ayıran tüm çalışanlarımıza, miniklere umut oldukları için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Nestlé-çalışanlarından-anlamlı-davranış-3

Nestlé-çalışanlarından-anlamlı-davranış-2

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Osman Karagüldür

    14 Eylül 2021 at 14:51

    Böyle güzel haberler görmek istiyoruz.Bravo Nestle.


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Güncel

BİK ANALİTİK’TE YENİ DÖNEM: VERSİYON 2, TEMMUZ AYINDA DEVREYE ALINIYOR

Basın İlan Kurumu tarafından internet haber sitelerinin ziyaretçi trafiğinin ölçümlenmesi amacıyla geliştirilen BİK Analitik sistemi, dijital yayıncılık ekosisteminin değişen dinamikleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda güncelleniyor. Yeni versiyon, Temmuz ayı itibarıyla kademeli olarak uygulamaya alınacak.

Basın İlan Kurumu görev alanındaki internet haber sitelerinin ziyaretçi trafiklerini ölçümleyen BİK Analitik sistemi; ziyaretçi davranışları, cihaz çeşitliliği ve erişim kanallarında yaşanan gelişmeler dikkate alınarak yeniden yapılandırıldı.

BİK Analitik Versiyon 2’de ölçümleme yöntemleri; yeni nesil cihaz ve uygulama mimarileri ile güncel izleme ve doğrulama ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde revize edilirken, ziyaretçilerin haber okuma davranışlarını ve etkileşim düzeyini yansıtan parametreler ölçümleme kriterlerine dâhil edildi.

Yeni altyapının geliştirme ve test süreçleri, ölçümleme işleyişinde herhangi bir kesintiye yol açılmaması amacıyla mevcut sistemle eşgüdümlü şekilde yürütüldü. Bu kapsamda internet haber siteleri, eş zamanlı olarak Versiyon 2 altyapısı üzerinden de izlenerek sistemin işleyişi değerlendirildi.

Yeni versiyona ilişkin politika belgesi 6 Temmuz 2026 tarihinde yayımlanacak. Geçiş süreci ise yayın kategorileri dikkate alınarak Temmuz ayı boyunca kademeli şekilde yürütülecek. Genel Kategoride yer alan internet haber sitelerinde Versiyon 2 ölçümleri 10 Temmuz’dan itibaren esas alınmaya başlanacak olup, diğer Kategorilerdeki geçişlerin ise ay sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Teknik yönlendirmeler, uygulanacak işlemler ve geçiş takvimine ilişkin internet haber sitelerine ayrıca yazılı bildirim yapılacak.

Continue Reading

Güncel

6 BELDEDE ARA SEÇİM HEYECANI TAMAMLANDI

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kararıyla belde statüsü kazanan 6 yerleşim yerinde haftasonu gerçekleştirilen belediye başkanlığı ara seçimlerinde oy verme işlemleri tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, sandıktan Cumhur İttifakı ezici bir üstünlükle çıktı. 6 beldenin 5’inde Cumhur İttifakı adayları ipi göğüslerken, 1 beldede ise ana muhalefet CHP  kazandı.

AK Parti 4, MHP 1 beldede seçimi kazandı

Seçim sonuçlarına göre AK Parti, yarışa girdiği 5 beldenin 4’ünde belediye başkanlığını kazandı. Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Bağtaşı beldesinde yüzde 94,5 gibi rekor bir oyla AK Parti adayı kazanırken; Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü beldesinde Mustafa Altın yüzde 82 oyla, Nevşehir Ürgüp Mustafapaşa beldesinde Mustafa Özer yüzde 52 oyla zafer elde etti. Gümüşhane Merkez’e bağlı Tekke beldesinde ise Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Kemalettin Demirkıran yüzde 65 oy alarak belediye başkanı seçildi. Seçimin ardından Demirkıran’ın, CHP’li rakibi ve aynı zamanda akrabası olan Barış Demirkıran ile kucaklaşarak tebrikleri kabul etmesi, seçim gününün en güzel dostluk karesi oldu. Cumhur İttifakı ortaklarından MHP ise Tokat Yeşilyurt’a bağlı Kuşçu beldesinde adayıyla yüzde 60 oy alarak belediye başkanlığını kazandı.

Çevrecik’te yarışı CHP göğüsledi

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Çevrecik beldesinde ise nefes kesen bir yarış yaşandı. 7 sandıkta yapılan sayım sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 877 oy alarak seçimi birinci sırada tamamladı. AK Parti ise bu beldede oyunu 5 kat artırarak yüzde 48’e ulaştırmasına rağmen 803 oyda kalarak yarışı ikinci sırada bitirdi.

Ankara’dan ilk değerlendirmeler: “Milletimizin teveccühü sürüyor”

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından hükümet kanadından peş peşe açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Güvenini bir kez daha gösteren aziz milletimize şükranlarımızı sunarız” diyerek kazanan başkanları tebrik etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sonuçların Cumhur İttifakı’nın milletin yüksek takdirinin adresi olmaya devam ettiğini gösterdiğini vurgularken; AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da elde edilen yüksek oy oranlarının, AK Parti’nin hizmet siyasetine olan güvenin katlanarak arttığının en net göstergesi olduğunu ifade ettiler. İlçe seçim kurullarının kesinleştirme işlemlerinin ardından resmi sonuçların YSK tarafından önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Continue Reading

Güncel

MATLI: “DAYANIŞMA KÜLTÜRÜMÜZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, paylaşma ve toplumsal dayanışma vurgusu yaptı.

Kurban Bayramı’nın sadece dini bir vecibenin yerine getirildiği değil, aynı zamanda yardımlaşma, kardeşlik ve gönül birliğinin güç kazandığı özel zamanlar olduğunu ifade eden Başkan Özer Matlı, mesajında şunları kaydetti:

“Manevi dünyamızın en özel, en müstesna günlerinden biri olan Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Millet olarak bizi bir arada tutan en güçlü bağların başında paylaşma kültürümüz ve dayanışma ruhumuz gelmektedir. Kurban Bayramı da kırgınlıkların geride bırakıldığı, sevincin paylaşıldığı, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği çok özel bir manevi iklim sunmaktadır.

Bayramların özünde yer alan birlik ve beraberlik anlayışını hayatın her alanında yaşatabilmek geleceğe bırakacağımız en değerli toplumsal miraslardan biridir. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, ülke olarak aşamayacağımız hiçbir engel, ulaşamayacağımız hiçbir hedef yoktur. İş dünyası olarak bizler de bu dayanışma ruhundan aldığımız güçle, ülkemizin refahı ve geleceği için üretmeye, çalışmaya ve istihdam sağlamaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta üyelerimiz ve hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın evlerimize huzur, sofralarımıza bereket, ülkemize ve tüm insanlığa barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.”

Continue Reading

Trending