Yerel
MHP’DE GÖVDE GÖSTERİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Karacabey İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi. Birlik ve beraberlik mesajlarının damga vurduğu gecede, Karacabey için çalışma kararlılığı vurgulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı, Cuma gecesi partinin üst düzey isimlerini ağırladı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin ve il yöneticileri, Karacabey İlçe Başkanı Mehmet Mahken ve yönetim kuruluna “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Mahken: “Liderimizin izinde, Karacabey için var gücümüzle sahadayız”
Ziyaretin açılış konuşmasını yapan MHP Karacabey İlçe Başkanı Mehmet Mahken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“Bugün Karacabey teşkilatı olarak büyük bir onur yaşıyoruz. Genel Sekreterimiz Sn. İsmet Büyükataman ve İl Başkanımız Sn. Muhammet Tekin’in teşrifleri, bizlere büyük bir güç ve moral vermiştir. Aldığımız bu bayrağı, camiamıza yakışır şekilde daha ileriye taşımak temel gayemizdir. Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin izinde, Karacabey’imiz için gece gündüz demeden, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”

Tekin: “Teşkilatımız diridir, kararlıdır”
Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin ise Karacabey teşkilatının heyecanının tüm Bursa’ya örnek olduğunu belirterek;
“Karacabey, Ülkücü hareketin kalesidir. Bursa genelinde sürdürdüğümüz uyumlu ve disiplinli çalışmanın Karacabey ayağında, halkımızla iç içe, gönül köprüleri kurarak yürümeye devam edeceğiz. Yeni yönetimin Karacabey’e hayırlı olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Büyükataman: “Gündemimiz Türkiye, hedefimiz güçlü yarınlar”
Ziyaretin odak noktası olan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, hem ülke gündemine dair kritik değerlendirmelerde bulundu hem de teşkilat üyelerinin ufkunu açacak önemli bilgiler paylaştı. Büyükataman konuşmasında şu vurguları yaptı:
“Teşkilatlarımız bizim uç beylerimizdir. Karacabey’deki bu samimi tablo, Milliyetçi Hareket Partisi’nin sarsılmaz bir bütün olduğunun kanıtıdır. Ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz; dış politikadan ekonomiye kadar her alanda devletimizin ve milletimizin bekası için dik duruşumuzu sürdürüyoruz. Sizler burada sadece birer yönetici değil, aynı zamanda bu davanın birer neferisiniz. Karacabeyli hemşehrilerimizin derdiyle dertlenip, sevincine ortak olacağız. Yolunuz açık, birliğiniz daim olsun.”

Samimi ve verimli bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret, çekilen toplu hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Karacabey İlçe Teşkilatı, bu anlamlı geceye katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm Ülküdaşlarına ve protokol üyelerine teşekkürlerini sundu.
Yerel
ERDEM, “ÇİFTÇİ ZARARDA, MALİYETLER KARŞILANMIYOR”
Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, çiftçilerin en büyük gündem maddesinin arpa ve buğday olduğunu belirterek, “Yaptığımız maliyetlerle baktığımızda, mazot ve gübre parasını karşılamadığını görüyoruz. Devletimiz acilen ya fiyatları revize etmeli ya da arpa ve buğdaya büyük çaplı destekleri arttırmalıdır” dedi.
Başkan Erdem, arpa ve buğdaydan sonra bezelyenin de çiftçiye para kazandırmadığını ifade etti. Dekarda maliyeti 15 bin TL olan bezelyenin bu dönemki hasatta ortalama 700-800 kilogram olduğunu, tonunun ise 20 bin TL seviyesinde bulunduğunu aktaran Erdem, “Bırakın mazotu, gübreyi, amortismanı bile karşılamadı” diye konuştu.
Yıllar sonra sadece soğanda bir miktar hareketlenme olduğunu söyleyen Erdem, “Soğanı ile anılan Karacabey’imizde ekilen soğanın genel dekarına baktığımızda o da çiftçimiz için hiçbir şey ifade etmedi” ifadelerini kullandı.
Büyük emekler, mücadeleler ve riskler altında çiftçilik yaptıklarını vurgulayan Başkan Erdem, “Üretmekten başka bir derdimiz yok. Devletimiz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Böyle zor bir dönemde de devlet çiftçisinin yanında olmalı” şeklinde konuştu.
Yerel
YENİDEN REFAH MUHTARLARLA BULUŞTU
Yeniden Refah Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek kahvaltılı bir istişare toplantısı düzenledi. Özkan Lokantası’nda gerçekleştirilen buluşmada, mahalle ve köy muhtarlarının yaşadığı sorunlar dinlenirken, çözüm önerileri ve projeler ele alındı
Toplantıya Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Avukat Ahmet Gök, İlçe Başkanı Adem Tosun, Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda muhtar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Adem Tosun, geleneksel hale getirdikleri kahvaltı buluşmalarında sorunları doğrudan muhtarların ağzından dinlemek istediklerini belirtti. Tosun, “Daha yaşanabilir bir Karacabey için ne yapabiliriz diye her gün kafa yoruyoruz. Bizleri kırmayıp buraya gelen tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bursa İl Başkanı Avukat Ahmet Gök ise konuşmasında özellikle kırsal mahallelerdeki sorunlara dikkat çekti. Büyükşehir yasasının ardından köy tüzel kişiliğinin kaldırılmasının pek çok yerde sıkıntıya yol açtığını belirten Gök, “Hürriyet köyünde bu sorunu yakinen biliyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak projelerimizden birinin, her köyde bir ziraat mühendisi ve bir veteriner bulundurulması ve bu kişilerin köylerde ikamet etmesi olduğunu söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

İklim krizi ve su kaynaklarının yönetimine de değinen Ahmet Gök, geçen yıl yaşanan su sıkıntısını hatırlatarak, “Geçen sene abdest almaya su bulamaz hale gelmiştik. Bu yıl küresel güçler İran ile yaşanan savaş dolayısıyla buna zaman bulamadı. Bu yıl bu sebeple bütün barajlarımız doldu. Fakat buna önlem alınmalı ve plan yapılmalı. Aksi takdirde su krizi yine kapımızda. Mustafakemalpaşa’daki madenlerde kullanılan suyun tarım arazilerine verilmemesi izah edilebilecek bir durum değil. Bu nasıl bir mantık, anlamış değiliz” diye konuştu. İl Başkanı, kendileri için en büyük görevin sorunları yerinde dinleyerek Genel Merkez’e iletmek olduğunu sözlerine ekledi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yıldırım da toplantıyı düzenleyen il ve ilçe başkanlarına teşekkür ederek, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahvaltının ardından sorunlar detaylı şekilde konuşulurken, çözüm önerileri ve projeler masaya yatırıldı.




Yerel
KARACABEY’DE TEŞKİLAT SAHADA, GÖNÜLLER AK PARTİ’DE BULUŞUYOR
AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever ve yönetim kurulu üyeleri, saha çalışmaları kapsamında Gazi Mahallesi ve Mustafakemalpaşalılar Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahalle sakinleri ve dernek üyeleriyle istişarelerde bulunularak talep, öneri ve beklentiler dinlendi. Vatandaşlarla kurulan güçlü iletişimin önemine vurgu yapılırken, teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Saygısever “Bizim siyaset anlayışımızın temelinde milletimizle gönül gönüle olmak vardır.”
Saygısever, “Bizim siyaset anlayışımızın temelinde milletimizle gönül gönüle olmak vardır. Her zaman sahada, hemşehrilerimizle iç içe olmaya devam edeceğiz. Karacabey’imizin her mahallesinde vatandaşlarımızı dinleyerek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Mustafakemalpaşalılar Derneği ziyaretinde sivil toplum kuruluşlarıyla istişarenin önemine değinen İlçe Başkanı Gültekin Saygısever, “Şehrimizin geleceği için ortak akıl ve dayanışma içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla kurduğumuz bağ bizim için çok kıymetli.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler kapsamında AK Parti’ye katılım sağlayan yeni üyeler için rozet takma töreni gerçekleştirildi. Yeni üyelere rozetlerini takdim eden İlçe Başkanı Saygısever, “AK Parti ailesi her geçen gün büyüyen büyük bir ailedir. Azalmadan çoğalıyoruz; aramıza katılan her bir yeni yol arkadaşımızla daha da güçleniyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Karacabey için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığı, vatandaş buluşmalarına, saha çalışmalarına ve istişare ziyaretlerine kararlılıkla devam edeceğini belirtti.





-
Bursa Bölge7 yıl agoKaracabey’de cinayet: 1 ölü
-
Genel3 yıl agoKARACABEYLİ DUAYEN SANATÇI SEVENLERİNİ ÜZDÜ
-
Genel1 yıl agoKARACABEY BELEDİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ
-
Bursa Bölge7 yıl agoRABBİMİZ BİZDEN NELER İSTİYOR
-
Güncel2 yıl agoİYİ VE KÖTÜ AHLAK
-
Güncel6 yıl agoARAPÇA’DA “VAV” HARFİ
-
Güncel4 yıl agoHAKİM VE SAVCILARA ANLAMLI VEDA
-
Ekonomi6 yıl agoSütaş’tan “Tereyağı” açıklaması




Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login