Yerel

YÖREM’DEN EMNİYET MÜDÜRÜ TOMAR’A ZİYARET

Karacabey YÖREM Gazetesi, ilçenin yeni Emniyet Müdürü Abdullah Tomar’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Ziyarete YÖREM Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şaban Önen ve Yazı İşleri Müdürü Sercan Can katıldı.

Yaklaşık 2 ay önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Tomar, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Karacabey’de görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Görevimizi, halkımızın güvenliği ve huzuru önceliğinde, adaletli ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızla yakın iletişim kurmak ve güven ortamını güçlendirmek için ekiplerimizle birlikte çalışacağız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Şaban Önen ise, Karacabey’de yürütülen çalışmaların halkla doğru ve hızlı şekilde paylaşılmasının önemine değinerek, “İlçemizin güvenliği ve yapılan hizmetler konusunda hem bilgilendirme hem de halkın sesi olma görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version