Güncel

OVAESEMEN MEYDANI HER YAĞMURDA SULAR İÇİNDE!

Karacabey’in kırsal Ovaesemen Mahallesi’ndeki köy meydanının her yağmurda adeta küçük gölete dönüşmesi tepkileri artırıyor. Sıkıntılarını çoğu kez iletmelerine rağmen dikkate alınmadıklarını belirten Ovaesemenliler, “Karacabey Belediyesi ile BUSKİ bu meydana söz hizmet yaptı ama daha çok mağdur olduk. Bu görüntüler bize reva mı?” diye yakındı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Ovaesemen Baş Azası Fahrettin Özmen, “Köy meydanı çukur bölgede kaldığı için ve giderde de meyil olmadığından bizler her yağmurda aynı çileyi yaşıyoruz. Sözde birkaç yıl evvel bu bölgede altyapı çalışması yapıldı. Parke taşlar döşendi. O gün için de yetkilileri uyarmıştık; “Köy meydanında gider yetersiz, ayrıca meyil de olmadığı için söz konusu gider işlevsiz kalıyor” dedik ancak bizi dikkate almadılar, uyarılarımızı kulak ardı ettiler.

 Son yağmur sonrası yine BUSKİ’ye haber verdik. Geldiler gelmesine ama ellerinde fırçalarla meydandan suyu çıkarmaya çalışıyorlar. Hatta çizmeleri dahi yok, bizlerden talep ettiler. Nasıl iş yapıyorlar anlamış değiliz. Kış daha fazla bastırmadan bu önemli sorunumuzun çözüme kavuşmasını istiyor, ilgili ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.” diye konuştu. 

FAHRETTİN ÖZMEN – BAŞ AZA

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version