Yerel

MHP’DE KONGRE HEYECANI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karacabey İlçe Teşkilatı’nın 15. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek. Bir süredir hazırlıkları titizlikle sürdürülen kongre, 4 Temmuz 2026 Cumartesi günü saat 14.00’te Ergün Koç Kongre Merkezi’nde partililerin yoğun katılımıyla yapılacak.

MHP’nin ilçe teşkilatı açısından yeni dönemin şekilleneceği kongrede, mevcut İlçe Başkanı Mehmet Mahken’in tek aday olarak seçime girmesi bekleniyor. Genel kurulda, önümüzdeki dönemde görev yapacak ilçe yönetim kurulu ile il delegeleri de üyelerin oylarıyla belirlenecek.

Teşkilatın yeni dönemi şekillenecek

MHP’nin olağan kongre süreci kapsamında gerçekleştirilecek genel kurulda, teşkilatın yeni dönem yapılanması resmiyet kazanacak. Seçimlerin tamamlanmasının ardından göreve başlayacak yönetim kadrosunun, önümüzdeki süreçte Karacabey’de yürütülecek siyasi çalışmaların planlanması ve teşkilat faaliyetlerinin koordinasyonunda aktif rol üstlenmesi bekleniyor.

Siyasi kulislerde ise hazırlanan yönetim listesinin, farklı mahalleleri ve teşkilatın çeşitli kademelerinde görev almış isimleri bir araya getiren dengeli bir yapıya sahip olduğu konuşuluyor. Kongrenin ardından il delegelerinin de belirlenmesiyle birlikte teşkilatın yeni döneme ilişkin organizasyon yapısı tamamlanmış olacak.

Yoğun katılım bekleniyor

Yarın gerçekleştirilecek genel kurula, MHP Bursa İl Teşkilatı yöneticilerinin, çevre ilçelerin ilçe başkanlarının, belediye meclis üyelerinin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin, partililerin ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Genel kurulun, birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı bir atmosferde gerçekleşmesi beklenirken, kongre sonunda seçilecek yeni yönetimin önümüzdeki döneme ilişkin çalışma takvimini kısa süre içerisinde oluşturması hedefleniyor.

Gözler Ergün Koç Kongre Merkezi’nde

Karacabey siyasetinin gündem maddelerinden biri haline gelen 15. Olağan Genel Kurul, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, yerel siyaset takipçileri ve basın mensupları tarafından da yakından takip edilecek. Saat 14.00’te başlayacak kongrede yapılacak seçimlerin ardından yeni yönetim ve il delegeleri resmiyet kazanırken, MHP Karacabey İlçe Teşkilatı da yeni döneme resmen start vermiş olacak.


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version