Yerel

KARACABEY’DEN “BAYRAK AÇ” MİTİNGİNE GÜÇLÜ KATILIM

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun katılımıyla Balıkesir’de düzenlenen “Bayrak Açıyorum” mitingi, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kuvayı Milliye’nin simge kentlerinden Balıkesir’de düzenlenen mitingde Türk bayrakları meydanı doldururken, İYİ Parti teşkilatları da Türkiye’nin farklı bölgelerinden mitinge katıldı.

İYİ Parti’nin “Bayrak Açıyorum” mitinglerinin ikincisi, Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda gerçekleştirildi. Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenen ilk mitingin ardından Balıkesir’de gerçekleştirilen buluşma, partilileri ve vatandaşları bir araya getirdi.

Mitinge Karacabey’den de yoğun katılım sağlandı. İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu öncülüğündeki ilçe teşkilatı, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Balıkesir’e giderek miting alanındaki yerini aldı.

Karacabey teşkilatı mitingde yerini aldı

Türk bayraklarının hakim olduğu miting alanında Karacabey teşkilatı da kalabalık bir grupla yer aldı. İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu öncülüğünde gerçekleştirilen katılımda, Karacabey’den çok sayıda partili Balıkesir’deki buluşmaya destek verdi.

Tiryakioğlu, Balıkesir’in Kuvayı Milliye ruhuyla öne çıkan önemli kentlerden biri olduğunu belirterek, böyle anlamlı bir organizasyonda Karacabey teşkilatı olarak yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Tiryakioğlu, “Balıkesir, Kuvayı Milliye ruhunun en güçlü şekilde hissedildiği şehirlerden biridir. Böyle anlamlı bir kentte gerçekleştirilen mitingde Karacabey teşkilatı olarak yer almaktan büyük gurur duyduk. Karacabey’den teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın yoğun katılım göstermesi de bizler açısından son derece anlamlıdır” dedi.

“Karacabey’in sesini Balıkesir’de duyurduk”

Mitingin coşkulu bir atmosferde geçtiğini belirten Tiryakioğlu, katılım sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Tiryakioğlu, “Karacabey’den yola çıkarak Balıkesir’de bayrağımızın altında buluştuk. Teşkilatımızın gösterdiği birlik ve beraberlik bizleri ayrıca gururlandırdı. Katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Karacabey’in sesini Balıkesir’de duyurduk” ifadelerini kullandı.

Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda gerçekleştirilen miting, farklı illerden gelen İYİ Parti teşkilatlarının katılımıyla geniş bir buluşmaya dönüşürken, İYİ Parti Karacabey İlçe Teşkilatı da yoğun katılımıyla ilçeyi temsil etti.


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version