Yerel
KARACABEY’DE KORKUTAN OLAY: 1 KİŞİ AĞIR YARALANDI!
Drama Mahallesi’nde meydana gelen olayda, devrilen asırlık çınar ağacı bir motosiklet sürücüsünü ağır yaralarken, bir ticari takside büyük çapta maddi hasar oluşturdu. Esnafın, ağacın riskli olduğuna dair daha önce ihbarda bulunduğu iddiası ise dikkat çekti.
Drama Mahallesi Adliye Caddesi üzerindeki dörtyol ağzında dün saat 17:00 sıralarında korku dolu anlar yaşandı. Yol kenarında bulunan asırlık çınar ağacı, henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle yola devrildi.
Motosiklet sürücüsü altında kaldı
Ağacın devrildiği esnada cadde üzerinde seyir halinde olan Deniz U.G. (42) idaresindeki motosiklet, devasa gövdenin altında kaldı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine hızla polis, sağlık, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralanan sürücü Deniz U.G., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ticari taksi zarar gördü
Devrilen ağaç, yol kenarında park halindeki bir ticari taksinin de üzerine düştü. Araçta kimsenin bulunmaması olası bir can kaybını önlerken, otomobilde çok büyük maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ve belediye ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak ağacı motorlu testerelerle parçalara ayırdı ve iş makineleri yardımıyla yoldan kaldırdı.
Esnaftan “İhbar ettik, önlem alınmadı” iddiası
Olayın ardından bölge esnafından çarpıcı bir iddia geldi. Yaklaşık 2 ay önce yoldan geçen bir kamyonun söz konusu ağaca çarparak hasar verdiğini belirten vatandaşlar, durumu belediye ekiplerine bildirdiklerini ve ağacın tehlike arz ettiği için kesilmesini talep ettiklerini öne sürdü. İddiaya göre, yapılan ihbarlara rağmen ağaçla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı.
Polis ekipleri, geniş çaplı maddi hasar ve yaralanmaya yol açan olayla ilgili tahkikat başlattı.
Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login