Sağlık
DEVLET HASTANESİ’NDE ENTEGRASYON TOPLANTISI
Karacabey Devlet Hastanesi’nde Sağlık Bakanlığı’nın uyguladığı birinci, ikinci ve üçüncü basamak sağlık hizmetlerinin entegrasyonu kapsamında önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Karacabey Devlet Hastanesi yöneticileri, uzman hekimler ve ilçemizdeki Aile Sağlığı Merkezi’nin hekimleri katılım sağladı. Toplantının ana gündem maddeleri; hastaların sevki ve detaylı incelemeleri ile ilgili genel değerlendirmeler, aile hekimlerinin sahadaki sorunlarını paylaşmaları ve hastane ile olan iş birliğinin geliştirilmesi oldu.
Toplantıda, hasta yönlendirmelerinde yaşanan sorunlar detaylı bir şekilde ele alındı. Aile hekimleri, karşılaştıkları zorlukları ve sahadan aktardıkları sorunları dile getirirken, Karacabey Devlet Hastanesi yöneticileri ve uzman hekimler çözüm önerilerini tartıştı. Bu fikir alışverişi, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulabilmesi için önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Sağlık Bakanlığı’nın entegrasyon ağını güçlendirmesi ve her üç basamaktaki sağlık hizmeti sağlayıcılarının iş birliğini artırması, hasta memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırmayı hedeflemektedir. Karacabey Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen bu toplantı da bu hedef doğrultusunda önemli bir kilometre taşı olarak kaydedilmiş oldu.

Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login