Güncel

BIÇAKÇI NUSRET TAVŞANLI MUHTARLIĞI’NA ADAY

Karacabey’in tanınmış esnaflarından Nusret Çelik (Bıçakçı), Tavşanlı Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu duyurdu. “Tavşanlı için elimden gelen en iyi hizmeti sunacağım” diyen Çelik, genç ve dinamik kadrosuyla Tavşanlı Mahallesi’nde başarılı işler yapacağına inandığını söyledi.

Tavşanlı Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini ve eksikliklerin giderilmesi noktasında canla başla çalışacağını, başta Belediye olmak üzere tüm kurumlarla koordineli çalışarak ihtiyaçların giderileceğini belirten Nusret Çelik, “Birbirinden değerli aza adayı arkadaşlarımla birlikte Tavşanlı Mahallemize hizmet etmek istiyoruz. Mahallemizdeki tüm seçmenlerimizin oylarına talibim. Kesinlikle pişman olmayacaklar. Mahallemizde başta ihtiyaçlı insanlarımız olmak üzere, herkesin sorunlarına çare olmak adına elimden gelen hizmeti sunacağım. Belediyemiz başta olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde koordineli çalışacağız. Tavşanlı Mahallemizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına göreve hazırım.” diye konuştu.

Nusret Çelik kimdir?

1972 Karacabey doğumlu. 52 yıldır Tavşanlı Mahallesi’nde ikamet etmekte. Ayrıca 32 yıldır da Tavşanlı Mahallesi’nde ticaret yapmakta. Dededen toruna bıçak işi ile uğraşmakta. Babası merhum Bıçakçı Kadir’den teslim aldığı bıçakçılık işine amcası ile birlikte devam etmekte. Nusret Çelik, evli ve 2 çocuk babası.


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version