Spor
ATATÜRK STADI’NDA BAYRAM GİBİ GECE: BURSASPOR’DAN 2’DE 2
Bursaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 2. haftasında sahasında konuk ettiği 1461 Trabzon FK’yı 1-0 mağlup ederek sezona kayıpsız devam etti. Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nu dolduran 41 bin 680 biletli seyirci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı muhteşem bir atmosferle kutladı.
Mücadele öncesinde dağıtılan 50 bin Türk bayrağıyla tribünler kırmızı-beyaz bir görsel şölene dönüştü. Taraftarların coşkusu, 30 Ağustos’un ruhunu bir kez daha Bursa’da yaşatırken, stadın dört bir yanından yükselen marşlar geceye damga vurdu.
Teknik direktör Adem Çağlayan yönetiminde maça hızlı başlayan yeşil-beyazlılar, 19. dakikada Muhammet Demir’in golüyle öne geçti. Kalan dakikalarda skor değişmedi ve Bursaspor sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Bursa ekibi, lige üst üste iki galibiyetle başlamış oldu.

Süper Lig Günlerini Hatırlatan Atmosfer
Geçmişte Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ancak son yıllarda zor bir süreçten geçen Bursaspor’un tribünleri, uzun zamandır görülmeyen bir doluluğa ulaştı. Taraftarın takıma gösterdiği destek, yeniden doğuşun habercisi olarak yorumlandı.
Karşılaşma öncesi Bursaspor Başkanı Enes Çelik, kulübe katkılarından dolayı Doruk Sağlık Grubu ve B. Ergünler A.Ş. yöneticilerine teşekkür plaketi sundu. Çelik, “Bu birliktelik bizi yeniden ayağa kaldıracak” ifadelerini kullandı.
Bursaspor, 2’de 2 yaparak 6 puana ulaştı ve zirve yürüyüşünü sürdürdü. Taraftar ise maç sonunda futbolcuları uzun süre ayakta alkışladı.
Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login