Yerel

44 NUMARALI GANYAN BAYİİ ARTIK YENİ SAHİBİYLE HİZMETTE

Karacabeyli genç girişimci Göktuğ Kemal Özen, Dr. Rüştü Özüt Caddesi üzerinde bulunan 44 numaralı ganyan bayiini devralarak iş hayatına adım attı. Bu adım, Özen’in ilk ticari girişimi olma özelliğini taşıyor.

İlçede uzun yıllardır hizmet veren bayii, yeni sahibiyle birlikte fiziki olarak yenilenirken, hizmet kalitesinin de artırılacağı belirtildi. Özen, hem ganyan oynayanlara daha iyi bir ortam sunmak hem de Karacabey halkının rahatça uğrayabileceği bir mekân oluşturmak istediğini söyledi.

Göktuğ Kemal Özen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Karacabey’de doğup büyüdüm. Bayimizi daha düzenli, temiz ve herkesin kendini rahat hissedeceği bir mekan haline getirmek için çalışıyorum. Açılışa katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim.”   


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version