Güncel

YAŞ SEBZE VE MEYVE HALİ KOMİSYONCULAR DERNEĞİ’NDE “KARAGÖZ” DÖNEMİ

Karacabey Yaş Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Derneği’nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği kongreye tek aday olarak giren Tuncay Karagöz başkanlığa seçildi. Karacabey Yaş Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Derneği’nde, yönetimin 3 yıllık süresinin dolmasının ardından olağan genel kurula gidildi. Mevcut başkan Hakan Ayşavkı’nın yeniden aday olmadığı kongreye tek liste ile giren Tuncay Karagöz, derneğin yeni başkanı oldu.

Dernek binasında yapılan kongreye Belediye Başkanı Fatih Karabatı ve üyeler katıldı. Divan kurulunun seçilmesiyle başlayan kongrede, divan başkanlığına Nezir Temel ve katip üyeliğe Ömer Faruk Doran seçildi. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası kongre, gelir gider tablosu ve faaliyet raporlarının onaylanmasıyla devam etti.

Tek liste halinde gidilen kongrede kullanılan 30 oyun tamamını alan Tuncay Karagöz başkanlığa seçildi. Tuncay Karagöz başkanlığındaki Karacabey Yaş Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Derneği’nin yeni yönetim kurulunda; Erdinç Dereboyu, Fettah Mergen, Fatih Kaçar ve Şükrü Boyatan yer aldı. Denetleme Kurulu ise; Nezir Temel, İdris Demir ve Vahap Aka’dan oluştu.

Kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür eden Karacabey Yaş Sebze ve Meyve Hali Komisyoncular Derneği’nin yeni Başkanı Tuncay Karagöz, Hakan Ayşavkı’ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Karagöz, emanet aldıkları bu hizmet bayrağını üyeleri için en iyi yerlere çıkartacaklarını söyledi.

Eski Başkan Hakan Ayşavkı ise, Tuncay Karagöz ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Yanıtı iptal et

Trending

Exit mobile version