Spor
BELEDİYESPOR EVİNDE ŞOV YAPTI

Karacabey Belediyespor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 33. haftasında sahasında konuk ettiği Kastamonuspor’u görkemli bir oyunla 4-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Maça taraftarının desteğiyle hızlı bir giriş yapan ev sahibi ekip, oyunun kontrolünü henüz ilk dakikalardan itibaren eline aldı. Karacabey Belediyespor’u galibiyete taşıyan gol perdesini 22. dakikada Yusuf Ziya Gümüş açtı. İlk yarının son bölümlerinde baskısını artıran “Karaca”, 43. dakikada Muhammed Enes Yılmaz ile farkı ikiye çıkararak soyunma odasına 2-0’lık avantajla gitti.
İkinci yarıda da hız kesmeyen Bursa temsilcisinde sahneye Mehmet Özdıraz çıktı. Özdıraz, 66 ve 69. dakikalarda kaydettiği peş peşe gollerle skoru 4-0’a taşıyarak maçın yıldızı oldu. Kastamonuspor savunmasının çaresiz kaldığı mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı.
Bu kritik galibiyetle puanını 36’ya çıkaran Karacabey Belediyespor, ligdeki tırmanışını sürdürürken sergilediği etkileyici performansla da alkış topladı.
Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login