Yerel
BAŞSAVCI KILINÇ KARACABEY’E VEDA EDİYOR!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi’nin 29 Nisan 2026 tarihli ve 966 sayılı kararnamesiyle yargı dünyasında önemli atamalar gerçekleştirildi. Toplamda 34 hakim ve savcının görev yerinin yeniden belirlendiği bu kararname, Karacabey adli teşkilatında da önemli bir değişimi beraberinde getirdi.
Başsavcı Batuhan Kılınç Kemer’e atandı
Kararname kapsamında, Karacabey Cumhuriyet Başsavcısı Batuhan Kılınç, Antalya Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi. Kılınç’ın önümüzdeki hafta itibarıyla Karacabey Adliyesi ile ilişiğini keserek yeni görev yerine gitmesi bekleniyor.
Yeni Başsavcı Hilmi Kahveci
Antalya Kemer Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Batuhan Kılınç’tan boşalan makama, Nevşehir Cumhuriyet Savcısı Hilmi Kahveci atandı. Edinilen bilgilere göre Kahveci, kariyerindeki ilk başsavcılık görevini Karacabey’de icra edecek.
Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login