Bursa Bölge
BAŞKAN VEKİLİ BİBA, BÜYÜKŞEHİR AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi.
Başkan Vekili Biba’ya bayram ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, genel sekreter yardımcıları ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri de eşlik etti. İlk olarak Tarım Peyzaj AŞ bünyesinde görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Başkan Vekili Biba, ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda çalışanlarla buluşarak bayramlaştı.

“Mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum”
Kurban Bayramı vesilesiyle Bursa’ya hizmet etme sorumluluğunu omuzlayan Büyükşehir ailesinin birlik ve beraberliğini güçlendirdiklerini söyleyen Başkan Vekili Biba, “Kimi zaman sahada, kimi zaman masada, kimi zaman vatandaşla birebir temas ederek, her gün bu şehir için emek veriyorsunuz. Bursa Büyükşehir Belediyesi ailesinin bir ferdi olarak gece gündüz şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışan mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
“Sizlerin ortaya koyduğu özveri, kurumumuza güç, şehrimize güven veriyor”
Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak, şehrin her köşesine dokunmak ve emanet edilen sorumluluğu hakkıyla taşımak hedefiyle çalıştıklarını belirten Başkan Vekili Biba, 17 ilçede vatandaşa ulaşan, ihtiyaçları önceleyen, çözüm üreten ve kalıcı eserler bırakan bir hizmet anlayışını büyüteceklerini vurguladı. Ortak sorumluluk bilinciyle Bursa için çalışmaya sarsılmaz bir gayretle devam edeceklerini belirten Başkan Vekili Biba, “Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için kendi zamanından fedakârlık yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ortaya koyduğunuz özveri, kurumumuza güç, şehrimize güven veriyor. Tüm çalışanlarımızın, ailelerinin ve Bursalıların Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Sağlık, huzur, bereket ve esenlik diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Daha sonra Zabıta Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Vekili Şahin Biba, telsizden yaptığı anonsla zabıta personelinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Vekili Biba, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek personelle bayramlaştı.
Ardından BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün bayramlaşma programına katılan Başkan Vekili Biba, çalışanlarla bayramlaşıp birlikte öğlen yemeği yedi. Programına BURULAŞ hizmet binasıyla devam eden Başkan Vekili Biba, burada da çalışanların bayramını tebrik etti.

“Bayramda hemşehrilerimizi sevdiklerine ücretsiz ulaştıracağız”
BURULAŞ’ın, günlük yaşamın kesintisiz devam etmesini sağlayan en önemli kurumlardan biri olduğunu söyleyen Başkan Vekili Biba, “Sabahın ilk saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar hizmete devam eden mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ulaşımı sadece bir noktadan başka bir noktaya gitmek olarak değil; şehirde yaşam kalitesini artıran temel bir kamu hizmeti olarak görüyoruz. Kurban Bayramı boyunca hemşehrilerimizi sevdiklerine ücretsiz ulaştıracağız. Bayramda da ailesinden, bayram sofrasından zaman ayırıp Bursalılar için çalışacak arkadaşlarımız olacak. Fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı’nın şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.
Başkan Vekili Biba, son olarak Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda Fen İşleri ve Ulaşım Daire Başkanlıklarında görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlaştı.



Bursa Bölge
MATLI: “GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN TEMELİ, ÜRETEN VE CESUR GENÇLİKTİR”
Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Samsun’da tutuşturulan istiklal meşalesinin bugün genç girişimcilerin vizyonuyla dünyayı aydınlattığını belirten Başkan Matlı, güçlü Türkiye hedefine ancak yenilikçi ve cesur bir gençlikle ulaşılabileceğini ifade etti. Başkan Özer Matlı, mesajında şu değerlendirmelerde bulundu:
“19 Mayıs, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığı en önemli adımlardan biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, bugün de gençlerimizin azmi ve vizyonuyla yolumuzu aydınlatmaktadır.
Günümüzde ülkelerin gücü; üreten, araştıran ve teknolojiye yön veren gençlerle ölçülmektedir. Yapay zekadan tarıma, sanayiden girişimciliğe kadar her alanda yenilikçi fikirler geliştiren gençlerimiz, Türkiye’nin geleceğinin en büyük güvencesidir.
Bursa Ticaret Borsası olarak gençlerimizi yalnızca geleceğin değil, bugünün de önemli bir parçası olarak görüyoruz. Onların enerjisini ve fikirlerini iş dünyasının tecrübesiyle buluşturacak her projeyi desteklemeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle, bağımsızlık mücadelemizin öncüsü Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını derin bir şükran ve rahmetle anıyor; ülkemizin aydınlık yarınları olan tüm gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”
Bursa Bölge
BAŞKAN ŞÜKRÜ ERDEM’DEN 19 MAYIS MESAJI
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Erdem mesajında; 19 Mayıs 1919, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin ilk adımı, özgürlüğe uzanan yolun başlangıcıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı kurtuluş meşalesi, bugün hâlâ aynı inanç ve kararlılıkla yolumuzu aydınlatmaktadır.
Cumhuriyetimizin teminatı olan gençlerimizin; milli değerlerine bağlı, çağın gerekliliklerine ayak uyduran, üreten ve geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, aziz milletimizin ve kıymetli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.’’ dedi.
Bursa Bölge
TATLITOP 34 YAŞINDA
Mustafakemalpaşa’nın geleneksel hale gelen spor organizasyonlarından biri olan 34. Geleneksel Tatlıtop Basketbol Şenliği için geri sayım başladı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, şenliğin ana sponsoru Saraçoğlu Ticaret LTD. ŞTİ. sahibi Hakkı Saraçoğlu ile bir araya gelerek organizasyon hazırlıklarını değerlendirdi.
26 Haziran’da başlayacak olan şenlik, 11 Temmuz’a kadar basketbol heyecanına ev sahipliği yapacak. İlçede uzun yıllardır düzenlenen organizasyonun bu yıl da yoğun katılım ve büyük coşku içerisinde gerçekleşmesi hedefleniyor.
Gerçekleşen toplantıda organizasyon süreci, turnuva detayları ve gençlerin spora teşvik edilmesine yönelik çalışmalar ele alınırken, Belediye Başkanı Şükrü Erdem sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Erdem, şenliğe katkı sağlayan ana sponsor Saraçoğlu Ticaret LTD. ŞTİ.’ne teşekkür ederek, Tatlıtop Basketbol Şenliği’nin Mustafakemalpaşa’nın spor kültürüne önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
34 yıldır geleneksel olarak sürdürülen Tatlıtop Basketbol Şenliği’nin bu yıl da birbirinden çekişmeli karşılaşmalara ve renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.
-
Bursa Bölge7 yıl agoKaracabey’de cinayet: 1 ölü
-
Genel1 yıl agoKARACABEY BELEDİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ
-
Genel3 yıl agoKARACABEYLİ DUAYEN SANATÇI SEVENLERİNİ ÜZDÜ
-
Bursa Bölge7 yıl agoRABBİMİZ BİZDEN NELER İSTİYOR
-
Güncel2 yıl agoİYİ VE KÖTÜ AHLAK
-
Güncel6 yıl agoARAPÇA’DA “VAV” HARFİ
-
Güncel4 yıl agoHAKİM VE SAVCILARA ANLAMLI VEDA
-
Ekonomi6 yıl agoSütaş’tan “Tereyağı” açıklaması





Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login