Yerel
AK PARTİ KARACABEY’DE GÜCÜNE GÜÇ KATTI
AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, saha çalışmaları kapsamında Karacabey’de bir dizi programa katıldı.
Karacabey’de ilçe esnafını ziyaret eden Başkan Davut Gürkan, AK Parti’de ilçe başkanlığı görevinde bulunan Adem Surguç, Murat Erol ve Ertem İşcan ile de bir araya geldi. Karacabey Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Sol ve dernek yönetimi ile istişare toplantısı yapan Başkan Gürkan, programın devamında AK Parti Karacabey İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın yanı sıra, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever ve Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı’nın da hazır bulunduğu toplantıya il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile teşkilat mensupları katıldı.

Siyasetin merkezi sahadır
İl Başkanı Davut Gürkan, teşkilatlara seslendiği toplantıda siyasetin merkezinin saha olduğunu belirterek AK Parti’nin 24 yıllık süreçte hiçbir zaman sahadan kopmadığını ifade etti. Vatandaşın talep ve eleştirilerinin ancak sahada olunarak anlaşılabileceğini belirten Başkan Gürkan, “Sahadan çekildiğimiz an ne şikâyetlerin farkında olabiliriz ne de vatandaşın hissiyatını anlayabiliriz. Siyasetin en önemli özelliği sahada olmaktır” dedi.
AK Parti’nin gerçekleştirdiği danışma meclisi toplantılarının da bu bağlamda önemli bir misyonu olduğunu vurgulayan İl Başkanı Gürkan, bu toplantılarda sahadan gelen mesajlara ve sahanın nabzına kulak verildiğinin altını çizerken şunları söyledi, “Danışma meclislerinde alınan talep, öneri ve görüşlere mutlaka dönüş yapmak zorundayız. Sizlerden gelen tüm taleplere dönüş yapıyor gereken adımları atıyoruz.”

Belediye ve teşkilat uyumu önemli
Teşkilatlar ile belediyeler arasındaki uyumun önemine işaret eden Gürkan, Karacabey’de belediye ile teşkilat arasında kurulan güçlü diyalogdan memnuniyet duyduğunu ve bu uyumun sahada hizmet olarak karşılık bulduğunu söyledi. Ayrıca Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis üyeleriyle birlikte yürütülen çalışmaların da bu uyumun bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Karacabey’e rekor TOKİ yatırımı
Karacabey’in il genelinde en yüksek TOKİ kontenjanlarına sahip olduğunu hatırlatan Davut Gürkan, ilk etapta ilçede 3 bin 585 konutun yapımına başlandığını ve imalat sürecinin hızla devam ettiğini söyledi. İkinci etapta 5 bin 500 yeni konut kontenjanı alındığını açıklayan Gürkan, bu yatırımların Karacabey’in ihtiyaçları ve sahanın taleplerine göre şekillendiğini vurguladı.

DSİ yatırımları 12 milyar TL’yi aştı
Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımlarına da değinen Başkan Davut Gürkan, Karacabey’de biri tamamlanan, diğeri yüzde 75 seviyesinde olan iki baraj bulunduğunu belirtti. İlçede devam eden DSİ projelerinin toplam yatırım tutarının yaklaşık 12 milyar TL, tamamlanan yatırımların ise 8 milyar TL seviyesinde olduğunu ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi’ne katı atık tesisi eleştirisi
Bursa ve Bursalının susuzluğun ardından çöp kriziyle de karşı karşıya olduğu uyarısında bulunan İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’e bağlı Muratlı Mahallesi’nde yapmaya çalıştığı ama gerekli izinleri alamadığı için başarılı olamadığı katı atık tesisi projesi üzerinden Büyükşehir yönetimini eleştirdi.

“Tamamen hazır projeyi durdurdular”
Nilüfer’in Kayapa Mahallesi’nde ‘Batı Katı Atık Entegre Tesisi’ kurulmasına yönelik çalışmaların 2017 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatıldığını hatırlatan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, gerekli tüm yasal izinlerin alınmasına, bilimsel araştırma raporlarının ‘en doğru’ yer olarak işaret etmesine ve ÇED süreçlerinin bitmesine rağmen söz konusu projenin mevcut yönetimce durdurulduğunu vurguladı.
“Katı atık entegre için zaman daralıyor”
Gelinen noktada Hamitler Yenikent Depolama alanı kapasitesini doldurduğunu, halk sağlığı ve çevre için risk arz edecek duruma getirildiğini ifade eden İl Başkanı Davut Gürkan, “Bütün altyapıları tamamlanmış durumda bulunan Kayapa’daki alan dışında ne yazık ki bir alternatif üretilmedi. Fakat oranın da gerekli süreci başlatma noktasında izin süresi dolmak üzere. Büyükşehir Belediyesi ya orayı değerlendirecek ya da başka bir yer bulmak zorunda” ifadelerini kullandı.

“Bursa bir de çöp krizi yaşamamalı”
Başkan Davut Gürkan, “Büyükşehir Belediye Başkanı çöp konusunda da boş vaatlerde bulunarak hem Bursa’yı hem de Bursalıları oyalıyor. Oysa elini çabuk tutması gerekiyor. Bu tutarsız yönetim anlayışı yüzünden susuzlukla mağdur edilen Bursa, bir de çöp krizi yaşamamalıdır” şeklinde konuştu.
En mahir oldukları konu birbirlerini itham ve ihbar etmek
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında projelendirdiği ‘Batı Katı Atık Entegre Tesisi’nin sadece bir çevre yatırımı olmadığını vurgulayan Başkan Gürkan, “Aynı zamanda bu tesisin, elektrik üretimi yapacak olması, atıkların ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılması yönüyle de Büyükşehir Belediyesi’ne önemli bir gelir kapısı olacaktı. Fakat Bursa Büyükşehir Belediyesi’ndeki mevcut yönetim göreve geldiklerinde bu projeyi hayata geçirmek yerine durdurdular, farklı arayışlara girdiler. Fakat gelinen noktada başka bir alternatif olmadığını geç de olsa anlamış olduklarını umut ediyoruz. Geride kalan sürede kentin ihtiyaçları doğrultusunda hiçbir büyük proje yapılamamış olması, Bursa’ya zaman kaybettirdi. CHP’ lilerin en mahir oldukları konu birbirlerini itham ve ihbar etmek. Son günlerde kendi belediye başkanlarının sosyal medya üzerinden ortaya attıkları iddialar ve açıklamalar da artık tüm Türkiye’nin bildiği bu gerçeğin bir başka somut örneği oldu.” dedi.

“Azalmadan çoğalmaya devam ediyoruz”
AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever ise mayıs ayından bu yana yürütülen çalışmalar sonucunda 1.478 yeni üyeyi partiye kazandırdıklarını belirterek, “AK Parti Karacabey’de girilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmıyor. Saha çalışmalarımız artarak devam edecek. Azalmadan çoğalmaya devam ediyoruz” dedi.
Karacabey’de belediye ile teşkilat arasında güçlü bir bağ olduğuna değinen Başkan Saygısever, “Karacabey Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Bu da vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönüyor. Bu şekilde zaman kaybetmeden vatandaşlarımızın taleplerine yanıt veriyoruz. Hükümetimiz ve belediyemiz eliyle yapımına devam eden ve yeni başlayacak projelerimizle hizmete ve Karacabey’e eser kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

“Karacabey için çalışmaya devam ediyoruz”
Toplantıda konuşan Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Karacabey’in ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam ettiklerini belirterek, belediye ve teşkilat uyumunun şehre değer kattığını söyledi. Karabatı, Karacabey için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardındandanışma meclisine geçildi. Teşkilat mensuplarının görüş, öneri ve talepleri dinlendi; yöneltilen sorular tek tek cevaplandı. Program, üye çalışmaları kapsamında başarı gösteren teşkilat mensuplarına plaket takdimi ile sona erdi.

Yerel
PERSEİD METEOR YAĞMURU GÖKYÜZÜ TUTKUNLARINI BULUŞTURDU
Karacabey Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Cemre Vakfı’nın katkılarıyla Yeniköy Sahili’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen Perseid Meteor Yağmuru Etkinliği, Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce gökyüzü ve astronomi meraklısını buluşturdu. Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Alper Tüydeş’in organizasyonluğunda; bilim insanları, akademisyenler, astrofotoğrafçılar ve alanında uzman isimlerin katıldığı etkinlikte gün boyunca atölye, söyleşi ve bilimsel film gösterimleri gerçekleştirilirken, gece ise teleskoplarla gökyüzü gözlemleri yapıldı. Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, etkinliğin gençlerin bilime olan ilgisini artırması ve Yeniköy’ün tanıtımına katkı sağlaması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Gençlerimizin gözünü gökyüzüne, ufkunu geleceğe çevirmek istiyoruz. Karacabey’i ve Yeniköy’ü Türkiye’ye ve dünyaya çok daha güçlü şekilde tanıtmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Karacabey Belediyesi ev sahipliğinde ve Cemre Vakfı’nın katkılarıyla Yeniköy Sahili’nde gerçekleştirilen 6. Perseid Meteor Yağmuru Etkinliği, Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen gökyüzü ve astronomi meraklılarını bir araya getirdi. Bilim insanları, akademisyenler, astrofotoğrafçılar ve alanında uzman isimlerin katıldığı organizasyon, her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü. Ayrıca ortaya çıkan renkli görüntülerle de unutulmaz bir geceye sahne oldu.

Karacabey, doğası ve eşsiz sahilinin yanı sıra bu kez gökyüzünün büyüleyici güzelliğine ev sahipliği yaptı. Karacabey Belediyesi’nin “Yaz Seninle Güzel” etkinlikleri kapsamında, “Meteor Yağmuru Seninle Güzel” sloganıyla 8 Ağustos Cumartesi günü Yeniköy Sahili’nde düzenlenen Perseid Meteor Yağmuru Etkinliği, binlerce gökyüzü meraklısını aynı noktada buluşturdu.

Türkiye’nin dört bir yanından Karacabey’e gelen 25 binden fazla katılımcı, yılın en etkileyici doğa olaylarından biri olarak kabul edilen Perseid meteor yağmurunu izleme fırsatı buldu. Gün boyunca gerçekleştirilen çevre ve doğa temalı etkinliklerle başlayan program, gece yarısından itibaren gökyüzü gözlemiyle devam etti.

Bilim, doğa ve gökyüzü aynı gecede buluştu
Cemre Vakfı organizasyonuyla, Yaren Leylek’in hikayesini Türkiye’ye tanıtan doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş’in sunumunun yanı sıra, alanında uzman akademisyenler, yaban hayatı fotoğrafçıları ve bilim insanları katılımcılarla buluştu. Uzayın derinliklerinden buzullara, mikro dünyadan okyanuslara kadar farklı alanlarda çalışan uzman isimlerin bilgi ve deneyimlerini paylaştığı sunum ve konuşmalarla gün boyunca çevre, sıfır atık, COP31 ve iklim başta olmak üzere birçok konuda farkındalık oluşturuldu.

COP31 Gençlik Çadırı’nda gençlerle buluştular
Etkinlik, gündüz gerçekleştirilen atölyelerin ardından COP31 Gençlik Çadırı’nda düzenlenen söyleşilerle devam etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şahin Biba, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı ve Cemre Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, gençler ve Cemre gönüllüleriyle bir araya geldi.

Buluşmada Prof. Dr. Hasan Mandal, COP31 süreci ve Cemre Vakfının çalışmaları hakkında Cemre Gönüllülerinin sorularını yanıtladı. Şahin Biba ve Fatih Karabatı ise yerel yönetimlerin çevre, sürdürülebilirlik ve doğanın korunmasına yönelik çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Etkinliğin en dikkat çeken yönlerinden biri de alanında uzman çok sayıda ismi katılımcılarla buluşturması oldu. Dr. Pedram Türkoğlu, Doç. Dr. Çetin Şengül, Dr. Semih Tareen, Şebnem Coşkun, Prof. Dr. Mustafa Sarı, Prof. Dr. Utku Perktaş’ın da aralarında bulunduğu akademisyen, bilim insanı ve uzmanlar etkinlikte yer aldı.

Cemre Vakfını anlatan Cemre Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Gökgöz ise, doğayla kurulan bağın yalnızca doğayı izlemekten değil, onu koruma sorumluluğunu üstlenmekten geçtiğine dikkat çekti. Gökgöz, Cemre Vakfı olarak farklı yaş gruplarından insanları doğa ile buluşturan, çevre konusunda farkındalık oluşturan ve gönüllülüğü güçlendiren çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, Perseid etkinliğinin de bu yaklaşımın önemli bir parçası olduğunu ifade etti.
Programda ayrıca merhum Prof. Dr. İsmet Arıcı’ya teşekkür plaketi eşi Franziska Arıcı’ya verildi. Serhat Tigrel’e de doğal hayata katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

Yeniköy’de görsel şölen
Gündüz saatlerinde başlayan program, havanın kararmasıyla birlikte farklı bir atmosfere büründü. Teleskoplar, profesyonel fotoğraf ekipmanları ve gözlem noktalarıyla Yeniköy Sahili adeta açık hava gözlemevine dönüşürken, gökyüzünü izlemek isteyen vatandaşlar sahilde uzun süre vakit geçirdi.
Gece boyunca devam eden ana sahne sunumları ve gözlem etkinlikleri, bilimsel içeriği eğlenceyle buluşturdu. Gökyüzü meraklılarının teleskoplarla gerçekleştirdiği gözlemler ve etkinlik alanında oluşan kalabalık, görsel açıdan da renkli görüntüler ortaya çıkardı.
Türkiye’nin farklı noktalarından katılımın gerçekleşmesi ise organizasyonun Karacabey ve Yeniköy’ün tanıtımına sağladığı katkıyı bir kez daha ortaya koydu.

Başkan Karabatı: “Gençlerimizin gözünü gökyüzüne, ufkunu geleceğe çevirmek istiyoruz”
Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karacabey’in kültür, sanat ve sporun yanı sıra bilimsel etkinliklerle de anılan bir kent olması için çalıştıklarını söyledi.
Başkan Karabatı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yeniköy Sahilimizde gerçekten çok özel ve unutulmaz bir gece yaşadık. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen misafirlerimizi Karacabey’imizde ağırlamanın mutluluğunu yaşarken; bilim insanlarımızı, akademisyenlerimizi, gökyüzü tutkunlarını ve özellikle gençlerimizi aynı ortamda buluşturduk. Ortaya çıkan tablo bizleri son derece mutlu etti.”
Gençlerin bilime ve araştırmaya olan ilgisinin kendileri için ayrıca değer taşıdığını vurgulayan Karabatı, “Biz gençlerimizin yalnızca bugünün değil, geleceğin de söz sahibi bireyleri olmasını istiyoruz. Merak eden, araştıran, sorgulayan ve dünyaya geniş bir pencereden bakabilen bir gençlik en büyük gücümüzdür. Bu nedenle gençlerimizin gözünü gökyüzüne, ufkunu ise geleceğe çevirecek organizasyonları çok önemsiyoruz. Söyleşide gençlerimizle bir araya gelmek, onların sorularını ve düşüncelerini dinlemek de gecenin bizim açımızdan en güzel anlarından biriydi.” diye konuştu.

“Yeniköy’ü daha güçlü tanıtacağız”
Başkan Karabatı, etkinliğin Yeniköy’ün turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması açısından da önemli olduğuna işaret ederek, Karacabey’in sahip olduğu doğal değerleri farklı organizasyonlarla daha geniş kitlelere tanıtmayı hedeflediklerini belirtti.
Karabatı, “Yeniköy; denizi, sahili ve doğal güzellikleriyle Karacabey’imizin en önemli değerlerinden biri. Bu güzel coğrafyanın bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal organizasyonlarla daha fazla tanınmasını istiyoruz. Bu gece ülkemizin birçok şehrinden misafirlerimizin burada olması, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Karacabey’i ve Yeniköy’ü Türkiye’ye ve dünyaya çok daha güçlü şekilde tanıtmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Karabatı ayrıca organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan Cemre Vakfı’na, bilim insanlarına, akademisyenlere, uzmanlara, belediye ekiplerine ve Yeniköy’e gelerek geceye ortak olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Öte yandan gün boyunca devam eden programın ardından gece saatlerinde etkinliğin en çok beklenen bölümü başladı. Saat 00.00 itibarıyla ilçedeki ve etkinlik alanındaki tüm ışıkların kapatılmasıyla Yeniköy Sahili karanlığa büründü. Etkinliğe katılan binlerce gökyüzü meraklısı, uzmanların anlatımları eşliğinde Perseid meteor geçişlerini canlı olarak takip etti.
Işık kirliliğinin en aza indirilmesiyle birlikte katılımcılar gökyüzünü daha net gözlemleme imkanı bulurken, sahilde aynı anda binlerce kişinin gökyüzüne çevirdiği gözlerle Perseid meteor yağmurunu izlemesi gecenin en dikkat çekici anlarını oluşturdu.
Yerel
BİLÖR VE YÖNETİMİNDEN MATLI’YA DESTEK ZİYARETİ
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan adayı Özer Matlı’ya, Bursa Karacabeyliler Derneği’nden destek ziyareti gerçekleştirildi.
Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Erkan Bilör ve yönetim kurulu üyeleri, BTSO Başkan adayı Özer Matlı’yı ziyaret ederek seçim sürecinde desteklerini iletti.
Gerçekleştirilen görüşmede, Özer Matlı’nın Bursa’ya yönelik vizyoner projeleri ele alınırken, BTSO’nun tüm üyelerini kapsayan bir anlayışla yeniden şekillendirilmesi konusunda istişarelerde bulunuldu.
Bursa’nın yalnızca sanayi ve ticaret kenti olmadığına dikkat çekilen görüşmede, sanayinin yanı sıra tarımın da önceliklendirildiği, çevrenin ve doğal kaynakların korunduğu, gelecek nesillere daha yeşil bir Bursa bırakılmasını hedefleyen projelerin hayata geçirilmesinin önemi vurgulandı.
Ziyarette ayrıca Özer Matlı ve Matlı Şirketler Topluluğu’nun Bursa’nın önemli değerlerinden Bursaspor’a verdiği destek ile Karacabeyspor’un yanında olmasından duyulan memnuniyet dile getirilerek teşekkür edildi.
“Bursa’nın tüm değerlerini kucaklayan bir yapı”
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaşanacak bir değişimin yalnızca sanayi ve sanayicilere değil, Bursa’nın tamamına katkı sağlayacağı ifade edildi.
Bursa’nın ekonomik gücünün yanında sahip olduğu tarım, kültür, spor ve sosyal değerleriyle birlikte ele alınması gerektiğinin belirtildiği görüşmede, BTSO’nun şehrin tüm kesimlerini kucaklayan yeni bir anlayışla Bursa’nın Türkiye ve dünya kentleri arasındaki konumunu daha da güçlendirmesi gerektiği ifade edildi.
Bursa’nın tarihi ve kültürel kimliğinin de ön plana çıkarılması gerektiğine dikkat çekilirken, Osmanlı’dan günümüze uzanan Bursa’ya aidiyet duygusunun, yani Bursalılık kültürünün yeniden güçlendirilmesinin, kentin geleceği açısından önem taşıdığı vurgulandı.
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Yerel
KARACABEY’DE ASFALT MESAİSİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ulaşım konforunu artırmaya yönelik asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mecidiye Mahallesi’nde 413 ve 416 sokaklarda 850 ton asfalt kullanılarak 560 metrelik yol yenilenirken, sanayi bölgesindeki 1. Blok Sanayi Sitesi Küme Evler mevkiinde ise 1.100 metrekarelik alanda 280 ton asfaltla yama çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Fatih Karabatı, ilçenin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında yol kaplama ve bakım çalışmalarının planlı şekilde devam edeceğini belirterek, “Karacabey’in her mahallesine güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha güvenli, konforlu yollar sunmak amacıyla asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçenin farklı noktalarında planlanan program doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında hem mahalle yollarında hem de sanayi bölgesinde önemli asfalt uygulamaları tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mecidiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 413 ve 416 sokaklarda toplam 850 ton asfalt kullanılarak 560 metre uzunluğundaki yolun kaplaması yapıldı. Çalışmalarla birlikte uzun süredir bakım ihtiyacı bulunan yollar modern ve güvenli bir görünüme kavuşurken, mahalle sakinlerinin ulaşım konforu da önemli ölçüde artırıldı.

Belediye ekipleri, mahalle çalışmalarının yanı sıra sanayi bölgesinde de yol bakım faaliyetlerini sürdürdü. 1. Blok Sanayi Sitesi Küme Evler mevkiinde gerçekleştirilen yama çalışmaları kapsamında 1.100 metrekarelik alana 280 ton asfalt serildi. Özellikle ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı bölgede yapılan çalışma sayesinde yol güvenliği artırılırken, ulaşımda yaşanan olumsuzlukların da önüne geçilmesi hedeflendi.
Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgeleri belirleyerek asfalt kaplama ve yama çalışmalarını program dahilinde sürdürmeye devam edecek.

Başkan Karabatı: “Karacabey’in her noktasına hizmet ulaştırıyoruz”
Karacabey Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, Demirci ve Marangoz Esnaf Odası Başkanı Altan Onuk ve sanayi esnafının da hazır bulunduğu incelemede Belediye Başkanı Fatih Karabatı, ilçe genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Başkan Karabatı, “Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşması önceliklerimiz arasında yer alıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Mecidiye Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz asfalt kaplama çalışmalarıyla önemli bir ihtiyacı giderirken, sanayi bölgemizde de yoğun kullanılan yollarımızı daha sağlıklı hale getirdik. Amacımız sadece mevcut sorunları çözmek değil, uzun yıllar kullanılabilecek kaliteli yollar oluşturmak. Karacabey’in her mahallesine eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürecek, ihtiyaç duyulan tüm noktalarda asfalt kaplama ve yama çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
-
Bursa Bölge7 yıl agoKaracabey’de cinayet: 1 ölü
-
Genel3 yıl agoKARACABEYLİ DUAYEN SANATÇI SEVENLERİNİ ÜZDÜ
-
Genel2 yıl agoKARACABEY BELEDİYESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ
-
Bursa Bölge7 yıl agoRABBİMİZ BİZDEN NELER İSTİYOR
-
Güncel2 yıl agoİYİ VE KÖTÜ AHLAK
-
Güncel7 yıl agoARAPÇA’DA “VAV” HARFİ
-
Güncel4 yıl agoHAKİM VE SAVCILARA ANLAMLI VEDA
-
Ekonomi6 yıl agoSütaş’tan “Tereyağı” açıklaması




Warning: Undefined variable $user_ID in /home/u2093656/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49
You must be logged in to post a comment Login