TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, yarın zorlu maçta Sultanbeyli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele, Sultanbeyli Gölet Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak.
Ligdeki son 2 maçını kaybederek Play Off yolunda büyük yara alan mavi beyazlı temsilcimiz, Sultanbeyli deplasmanından galibiyetle dönmeyi amaçlıyor. Kritik bir maça çıkacak olan mavi siyahlı temsilcimizde, Oğuzhan ve Zafer cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Bugün saat 14.00’te Karacabey’den İstanbul’a hareket edecek olan Birlikspor, kamp yapacağı otele giderek maç saatini bekleyecek.
Grubunda 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 9. sırada bulunan Karacabey Birlikspor, bu hafta önemli bir deplasmana gidiyor. 3. Grup’ta 5. sırada yer alan ve şu an Play Off hattında bulunan Sultanbeyli Belediyespor’la karşı karşıya gelecek olan Birlikspor, bu zorlu mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. Deplasmanda 12 maça çıkan temsilcimiz, bu karşılaşmalardan üçünü kazanırken, dört beraberlik ve beş de yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Ankara Adliyespor’a 1-0 mağlup olan temsilcimiz, Karacabey’de 4-0 yenildiği Sultanbeyli deplasmanında kazanarak Play Off iddiasını sürdürmek istiyor.
TFF 3. Lig 3. Grup’ta bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar ise şöyle:
Bugün:
14.00 Arsinspor-Çorum Belediyespor (Arsin İlçe)
14.30 Ankara Adliyespor-Büyükçekmece Tepecikspor (Ankara OSTİM)
Yarın:
13.30 Aydınspor 1923-Elaziz Belediyespor (Adnan Menderes)
14.00 Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor-Cizrespor (Şanlıurfa GAP)
14.30 Tekirdağspor-Baysal İnşaat Düzyurtspor (Namık Kemal)
14.30 Sultanbeyli Belediyespor-Karacabey Birlikspor (Sultanbeyli Gölet)
14.30 Tarsus İdmanyurdu-Payasspor (Tarsus İlçe)
14.30 Osmaniyespor-Kocaelispor (Osmaniye 7 Ocak)
14.30 UTAŞ Uşakspor-Kızılcabölükspor (Uşak 1 Eylül)