Karacabey’de teknik servis ve cep telefonu satışı ile ilgili hizmet verecek olan Cep Dünyası, dün düzenlenen törenle faaliyetine başladı.
Ziraat Bankası karşı aralığı Yeni Kızılay İş Merkezi karşısında açılan Cep Dünyası, hizmette iddialı olduğunu duyurdu. İşletmeciliğini Emrah Ekşioğlu ve Tuğrul İlgar’ın yaptığı Cep Dünyası’nın açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Osman Çatak, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, Karacabey Terziler Odası Başkanı Şerafettin Barboros ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Okunan duaların ardından kurdelası kesilen yeni işyerinde, birbirinden güzel ve her keseye uygun cep telefonları konukların ilgi odağı oldu.
Tüm ilçe halkını yeni işyerlerine beklediklerini duyuran İşletme Sahipleri Emrah Ekşioğlu ve Tuğrul İlgar; kontörlü ve faturalı hat satışı, her türlü fatura tahsilatı, cep telefonu bakım ve onarımı, kontör yükleme, tüm cep telefonu modelleri ve aksesuarları gibi çok sayıda hizmeti sunduklarını kaydetti.