TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, ligin 3. haftasında evinde Trabzon temsilcisi Düzyurtspor’u konuk ediyor. Karşılaşma yarın saat 16.30’da M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak.
İlk maçında sahasında Elaziz Belediyespor’u 2-1 yenerek lige 3 puanla başlayan mavi siyahlılar, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Cizrespor’a 1-0 yenilmişti. Ligde oynadığı 2 maçtan da beraberlikle ayrılan Düzyurtspor önünde galibiyeti hedefleyen temsilcimizin, zorlu maç öncesinde sakat olan kaleci Okan dışında eksik ya da cezalı futbolcusu bulunmuyor. Yeşil Bursa ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında şansız bir sakatlık geçiren kaleci Okan’ın, ilk devreyi kapattığı öğrenildi.
Tüm Karacabeyliler’i yarın oynanacak Düzyurtspor maçında centilmence desteğe davet eden Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, güzel oynayarak kazanmak istediklerini söyledi.